Antena Căutare

Contul de Twitter al fondatorului rețelei socială care poartă același nume a fost spart. Ce mesaje au postat hackerii

După Mark Zuckerberg și contul de Twitter al CEO-ului Twitter, Jack Dorsey, a căzut victimă unor hackeri care au început să posteze în numele său.

După Mark Zuckerberg și contul de Twitter al CEO-ului Twitter, Jack Dorsey, a căzut victimă unor hackeri care au început să posteze în numele său.

Se pare că vinovată de acest incident neplăcut se face tot echipa OurMine care a reușit să spargă contul fondatorului. Deși au postat în numele lui, hackerii nu au șters postările anterioare și nici nu au trimis mesaje agresive, scrie playtech.ro.

Hackerii nu au avut acces la respectivul cont pentru o perioadă îndelungată, imediat, situația fiind remediată și mesajele acestora șterse. Singura postare care a apărut pe contul de Twitter al lui Jack Dorsey a fost mesajul "Îți testăm securitatea”, care a apucat să fie afișat de mai multe ori, la fiecare câteva minute.

CEO-ul Google Sundar Pichai și CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg au căzut victime aceluiași grup de hackeri – OurMine.

VIRAL! Testul iluziilor optice. Tu ce figură ascunsă observi în această imagine?... Cel mai ciudat accident! Cu ce s-a trezit în cap un motociclist, în timp ce se afla în trafic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x