Antena Căutare

„Copiii de la școală vorbeau că semănăm foarte mult!” Uite cum s-au regăsit niște frați, după mai bine de 17 ani! Povestea aceasta depășește orice imaginație!

Această poveste a cutremurat o lume întreagă și a demonstrat tuturor că minunile se pot întâmpla, oricât de imposibil ar părea.

Această poveste a cutremurat o lume întreagă și a demonstrat tuturor că minunile se pot întâmpla, oricât de imposibil ar părea.

O femeie pe nume Celeste Nurse a dat naștere unui copil, ce i-a fost răpit în scurt timp, chiar din maternitate. Nimeni nu a mai știut nimic despre acest caz timp de 17 ani. Într-o zi, un alt copil al familiei a auzit că la școală există cineva care seamănă leit celor trei copii ai familiei Nurse.

Curioși, părinții au invitat-o pe colega copiilor lor să le facă o vizită. Dar asemănarea era mai mult decât izbitoare între invitată și cei trei copii ai familiei. Atunci și-au dat seama că este vorba despre copilul lor, răpit din maternitate în urmă cu 17 ani.

„Aceasta este dovada că există!” O femeie a filmat totul! Acum tot internetul vorbește despre asta!... Cel mai SEXY deţinut din lume are mii de fane în toate ţările! Uite cum arată bărbatul care a înnebunit femeile de pretu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x