Copiii minune ai Romaniei: Nu are decat 11 ani, insa canta la pian pe cele mai mari scene ale lumii!

La 11 ani viseaza sa cante pe cele mai mari scene ale lumii. Calin Calfa, elev al Colegiului National Octav Bancila din Iasi si bursier al Fundatiei Dan Voiculescu, a cantat pentru prima oara alaturi de orchestra Filarmonicii Moldova.

A fost doar o repetitie inaintea unui mare concert pe care urmeaza sa-l sustina la Viena. Calin canta de la 5 ani, cand pianul i-a devenit cel mai bun prieten. A renuntat la tot pentru muzica, fara regrete.

Interpreteaza cu usurinta orice partitura, uimindu-si profesorii. In 2010, Calin a cistigat un premiu important la Concursul International de Pian de la Nisa. Si are ginduri mari pentru ce va urma.

"As vrea sa cant pe cele mai faimoase scene in Europa si in lume. Vreau sa le multumesc celor de la Fundatia Dan Voiculescu pentru ca fara ei nu as fi reusit sa ajung pana aici", a marturisit Calin.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri