Antena Căutare

Copilul care a terminat liceul la 9 ani și se pregătește să intre la facultate. Ce ar vrea să studieze

Un băiat de doar 9 ani a terminat liceul și se pregătește să meargă la facultate. Ce ar vrea să studieze în continuare.

Copilul care a terminat liceul la 9 ani și se pregătește să intre la facultate. Ce ar vrea să studieze
Un băiat de doar 9 ani a terminat liceul și se pregătește să meargă la facultate. Ce ar vrea să studieze în continuare. | Shutterstock

Un băiat de doar 9 ani a devenit cel mai tânăr om care a terminat liceul și în curând va merge și la facultate. Care au fost materiile lui preferate și ce ar vrea să studieze în continuare.

Cine este copilul care a terminat liceul la 9 ani

Copilul care a devenit cel mai tânăr om care a terminat liceul este David Balogun și provine din Philadelphia, SUA. El a obținut diploma de la Școala de Cartă din Pennsylvania și spune că a iubit materii precum informatica și științele. Copilul a început școala în pandemie și spune că a fost un mare plus pentru el că a putut învăța de acasă.

David este o provocare pentru cei doi părinți ai lui, care și ei sunt la rândul lor profesori, dar recunosc că uneori le este greu să se ridice la nivelul lui.

Citește și: O fetiță a început să adoarmă în timpul orelor de școală și când mama a aflat motivul a fost devastată. Ce avea fiica

„A trebuit să gândim «în afara cutiei». Este un copil de 9 ani, cu un creier care are capacitatea de a înțelege o mulțime de concepte dincolo de vârsta lui și uneori dincolo de înțelegerea mea”, a povestit mama lui David.

Încă din clasa I copilul a dat semne că este cu mult peste gradul de inteligență normală, atunci când a dat niște teste, iar profesorii au spus că el trebuie să meargă în clasa a II-a.

„Așa că atunci am intervenit și am spus: «Nu trebuie să meargă în clasa a doua. Trebuie să meargă în clasa a treia» Apoi a venit pandemia de COVID”, a povestit mama lui David. „Doi ani și jumătate mai târziu, David termina liceul”, a mai adăugat ea, potrivit Mirror.

Și uite așa, lucrurile au evoluat rapid și David a reușit să termine liceul la doar nouă ani.
Cu dragostea sa pentru știință și programare, David speră să devină un om de știință.

„Vreau să fiu un astrofizician și vreau să studiez găurile negre și supernovele”, a declarat el.

Pe lângă științe, el mai este pasionat și de sport și pian.

Și profesorii se mândresc cu performanța elevului lor.

„Suntem doar mândri că am reușit să individualizăm instruirea lui”, a spus unul dintre profesori.

„Nu m-au doborât. Ei m-au susținut, de asemenea, spunând: „El poate face asta. El poate face asta”, a spus el despre profesorii din liceu.

Acum, David și familia sa încearcă să își dea seama unde să meargă de aici și chiar să se uite la colegiu pentru tânărul minune. Tatăl său, Henry, a spus: „Am de gând să-mi duc copilul de 9 ani la Harvard în timp ce trăiesc în PA? Nu”.

Cu toate că a terminat liceul la nouă ani, tot nu a reușit să doboare recordul. Persoana care deține recordul mondial Guinness este Michael Kearney care a primit diploma de liceu la vârsta de șase ani.

Cum s-a răzbunat o femeie pe vecinul care dădea televizorul la maxim noaptea. Nu se putea odihni și a copt cea mai crunt... Camerele dintr-un magazin de bijuterii au surprins cel mai ingenios furt, care nici nu a fost făcut de un om. Ce apare p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x