Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Adela

Copilul ducilor de Sussex va avea primul turneu în Africa de Sud. Când este programată călătoria

Primul turneu oficial al copilului ducesei de Sussex, Meghan și al prințului Harry, va fi în africa de Sud, în toamna acestui an. 

Primul turneu oficial al copilului ducesei de Sussex, Meghan și al prințului Harry, va fi în africa de Sud, în toamna acestui an.

„Acesta va fi primul turneu oficial ca familie”, este mesajul publicat pe contul oficial Intagram al ducilor Sussex. Archie Mountbatten, fiul prințului Harry va avea aproximativ cinci luni.

Reprezentanţii palatului Buckingham, reşedinţa oficială a reginei Elizabeth a II-a, au anunţat într-un comunicat că prinţul Harry şi ducesa Meghan vor face o vizită oficială în Africa de Sud, iar ducele îşi va continua turneul în Angola, Malawi şi Botswana.

Harry şi fratele său mai mare, prinţul William, au călătorit frecvent în Africa şi sunt amândoi implicaţi în eforturi de protejare a florei şi faunei de pe continent. Harry este şi patronul unei organizaţii caritabile în beneficiul copiilor din Lesotho.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relaţie de doi ani. Ceremonia de nuntă, care a avut loc la capela St. George de pe domeniul Windsor, a fost una impresionantă, tradiţională, presărată cu elemente moderne, care s-a desfăşurat sub privirile lumii întregi.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Recomandari