Antena Căutare

Copilul minune s-a născut la doar 23 de săptămâni și are 400 de grame. „Sunt atât de mândră de el”

Un nou-născut din Iowa, care cântărește doar 400 de grame a fost născut în momentul în care avea doar 23 de săptămâni. Medicii din spital l-au numit „copilul minune”

Un nou-născut din Iowa, care cântărește doar 400 de grame a fost născut în momentul în care avea doar 23 de săptămâni. Medicii din spital l-au numit „copilul minune”.

Jaden este cât palma tatălui său, a știut să dea din mânuțe și să țipe din primele minute ale vieții, în ciuda nașterii premature. Copilul minune se află în atenția medicilor de la Spitalul de Copii Blank, din Iowa.

Copilul minune s-a născut la doar 23 de săptămâni și are 400 de grame. „Sunt atât de mândră de el”

Părinții nu au reușit să îl țină în brațe pe nou-născut, medicii consideră că este necesar ca acesta să rămână internat în spital până în luna noiembrie pentru a putea fi monitorizat continuu.

„Sunt atât de mândră de el. Intru și vorbesc cu el și îi spun că sunt mândră de el în fiecare zi.” , a declarat mama bebelușului.

Mama, Ellonn Smartt, s-a trezit simțindu-se rău în dimineața de 11 iulie. După aproximativ zece minute s-a confesat soțului și imediat a simțit cum i s-a rupt apa.

Nașterea timpurie a fiului ei a învățat-o pe tânăra mămica că „întotdeauna există un plan și am învățat să avem răbdare. Jaden este aici și asta contează. ”

Copilul minune s-a născut la doar 23 de săptămâni și are 400 de grame. „Sunt atât de mândră de el”

Bebelușii născuți înainte de 37 de săptămâni sunt considerați prematuri și pot avea probleme de sănătate pe termen lung sau alte probleme care necesită o ședere mai lungă în spital. Aproximativ unu din 10 bebeluși se nasc prematur în fiecare an în Statele Unite ale Americii.

Potrivit Universității din Utah Health, bebelușii născuți înainte de 24 de săptămâni de gestație au, de obicei, o șansă mai mică de 50% de supraviețuire, iar cei care supraviețuiesc au o șansă foarte mare de probleme de sănătate pe termen lung.

Câți prieteni adevărați are un om? Sfaturile specialiștilor de Ziua Internațională a Prieteniei... O cutie de tort veche de 37 de ani ascundea un cadavru de bebeluș. Încă mai avea piele și păr VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x