Antena Căutare

Mamăă, ce talent are noul purtător de cuvânt al Poliției Gorj. Ea este Corina și are corp de Miss (Galerie foto)

Are 20 de ani, ar putea fi model de revistă, însă și-a dorit să poarte uniformă de polițist. Este noul purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj se numește Corina Scurtu și are un talent deosebit, pe care puțini îl cunosc. 

Are 20 de ani, ar putea fi model de revistă, însă și-a dorit să poarte uniformă de polițist. Este noul purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj se numește Corina Scurtu și are un talent deosebit, pe care puțini îl cunosc.

Publicața locală gorjeanul.ro a realizat un material cu noua șefă de la departamentul comunicare al Poliției Gorj, în care prezintă parcursul tinerei în meseria de polițistă, dar și înclinația sa pentru artă.

Când nu se află la serviciu, tânăra de 20 de ani, care ar putea concura cu succes la un concurs de Miss, se relaxează pictând, scrie sursa citată. Corina preferă ca arta să rămână doar o pasiune, pe care a descoperit-o când era mică și pe care a dezvoltat-o atunci când a devenit angajat al Poliției, în alt județ, pentru a alunga astfel dorul de casă.

Mamăă, ce talent are noul purtător de cuvânt al Poliției Gorj. Ea este Corina și are corp de Miss (Galerie foto)

”Am absolvit Liceul Tehnologic Turceni. Pasiunea pentru pictură am avut-o de mică, am dezvoltat mai mult această latură în perioada în care am lucrat la Caraș-Severin.

Am ales să urmez o carieră în Poliție, pentru că, încă de când eram mică, am simțit o atracție pentru această meserie și, totodată, o dorință pentru a ajuta oamenii care au nevoie de sprijinul nostru. Pasiunea pentru pictură va rămâne o pasiune și atât”, a declarat Corina Scurtu, pentru Gorjeanul.

Mamăă, ce talent are noul purtător de cuvânt al Poliției Gorj. Ea este Corina și are corp de Miss (Galerie foto)

Corina a absolvit Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr, din Câmpina, în decembrie 2017, iar de câteva zile este purtător de cuvânt al IPJ Gorj, alături de Miruna Prejbeanu, fiind delegată să ocupe acest post pe o perioadă de până la șase luni.

Sursă și credit foto: gorjeanul.ro

Dovadă uriașă pentru lumea creștină! Cu au descoperit oamenii de știință... Meghan Markle, scrisoare emoționantă către tatăl ei, după nuntă: ”Sunt distrusă!” Abia acum s-a aflat ce l-a rugat Duces...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x