Căutare Live

Corpul unei femei obeze a provocat un incendiu la un crematoriu din Austria

Corpul unei femei obeze a provocat un incendiu la un crematoriu din Austria unde urma sa fie incinerat, relateaza Huffington Post.

Incendiul a avut loc in orasul Graz, la mijlocul lunii aprilie. In urma unei anchete desfasurate pentru a se afla cauzele incendiului s-a descoperit ca de vina a fost corpul femeii de 200 de kilograme.

Cantitati mari din grasimea ei corporala au blocat filtrul de aer al crematoriului, sistemul s-a supraincalzit si a luat foc. Pompierii au tinut sub control focul introducand apa pe gurile de aerisire ale crematoriului. Focul a facut insa suficiente pagube incat sa necesite inchiderea crematoriului pentru cateva zile.

Fostul sef al pompierilor din Graz considera ca ar trebui construite crematorii speciale pentru oamenii obezi, asa cum exista in Elvetia.

Foto: addmorejuice.com

Povestea Morii lui Assan, cladirea de patrimoniu lasata in paragina... Un mormant vechi de 1.000 de ani cu 80 de schelete a fost descoperit in Peru...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri