Antena Căutare

Cosmin, "balerinul de matase al Romaniei", impresioneaza prin talentul sau extraordinar

A facut primii pasi de dans la patru ani si de atunci el si baletul sunt o fiinta. La numai 11 ani, ii place sa spuna ca atunci cand danseaza pluteste, intr-o lume a lui, departe de uman si firesc. Este viata de fiecare zi a lui Cosmin, supranumit si "balerinul de matase al Romaniei", care a uimit o lume intreaga, iar acum se pregateste sa plece la Viena, cu o bursa completa de studii.

Isi asaza mainile, isi ia pozitia de inceput si zboara. Este momentul lui de libertate in care doar muzica il tine de mana.

"Cand eram mic, imi placea sa dansez prin casa, ma ridicam pe varfuri si parintii imi ziceau ca asta e o chestie neobisnuita la un baiat. Si s-au gandit sa ma dea la balet", spune Cosmin.

Primii pasi de balet i-a facut la patru ani si de atunci el insusi e dans. Si-a uimit, rand pe rand, parintii, profesorii si colegii, iar talentul lui a depasit de mult timp granitele tarii. Asa se face ca "balerinul de matase al Romaniei" se pregateste acum sa plece la Viena, unde a primit o bursa completa de studii.

"In Romania, baletul este ca un fel de serbare. Nu are atata promovare, incat sa se bucure de el si oamenii care nu il inteleg", mai spune tanarul. Totusi, e o bariera pe care Cosmin a depasit-o cu 10 medalii si premii obtinute dupa ore de munca si de sacrificiu departe de zgomotul mediocritatii.

Eforturile parintilor si ale putinilor sponsori sunt singurele garantii ca visul lui Cosmin nu se va pierde pe drum si ca munca lui il va duce acolo unde ii este locul.

FOTO! Femeia-viespe masoara doar 40 de centimetri in talie!... Magneti de Cartea Recordurilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x