Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Creatură bizară, descoperită pe nisip! Oamenii au fost îngroziți de cum arată

Oamenii mergeau liniștiți și făceau o plimbare pe marginea unui ape atunci când au dat peste ceva de-a dreptul șocant! Autoritățile s-au deplasat imediat la fața locului!

Oamenii mergeau liniștiți și făceau o plimbare pe marginea unui ape atunci când au dat peste ceva de-a dreptul șocant! Autoritățile s-au deplasat imediat la fața locului!

Totul s-a petrecut în timpul zilei, în preajma unei localități. Ca în orice altă zi însorită, oamenii au ieșit la plimbare pe marginea unei ape, pentru a se relaxa și pentru a profita de timpul frumos.

Doar că lucrurile au luat-o imediat razna și oamenii de pe lângă Liverpool s-au speriat atunci când au văzut strania creatură.

Pe malul râului, undeva pe nisip, era eșuat un pește straniu, cu piele de animal și țepi mari. Ceea ce i-a intrigat pe toți au fost colții uriași ai acestei creaturi stranii.

Martorii au făcut imediat poze și au publicat totul pe internet, iar imaginile au devenit imediat virale și au stârnit numeroase semne de întrebare.

Specialiștii urmează să determine despre ce creatură este vorba, fiindcă nu seamănă cu nimic cunoscut până acum oamenilor de știință.