Antena Căutare

Creatură cu piele ca de piatră și dinți umani. Ce este ciudățenia marină descoperită de un pescar

Un pescar pasionat să culeagă tot felul de specii ciudate din mare a fost terifiat când a găsit o creatură cu dinți umani. Ce este vietatea bizară.

Creatură cu piele ca de piatră și dinți umani. Ce este ciudățenia marină descoperită de un pescar
Un pescar pasionat să culeagă tot felul de specii ciudate din mare a fost terifiat când a găsit o creatură cu dinți umani. | Mirror

Roman Fedortsov a găsit de-a lungul timpului nenumărate specii marine, care l-au înfiorat. Acesta obișnuiește să creeze conținut pe social media bazat pe experiențele și descoperirile lui.

Ce este creatura cu pielea ca o piatră și dinți umani

Nu demult ei a publicat câteva imagini cu o varietate marină ce are dinți de om și a cercetat să afle ce captură ține în mână.

Pescarul a găsit un crab cu un set complet de „DINTI UMANI”, așa cum el l-a descris. Bărbatul care lucrează în Murmansk, în partea de nord-vest a Rusiei, își petrece timpul descoperind creaturi din adâncuri, potrivit Mirror.

Meseria lui este de pescar de adâncime și trebuie să captureze tot felul de specii de pești, iar în căutările sale se bucură de un spectacol marin fantastic și întâlnește frumusețile naturii. Ultima captură, un crab care pare să aibă un set complet de dinți asemănătoare oamenilor, l-a speriat și l-a încântat totodată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Fiara marină cu mai multe rânduri de dinți și coadă lungă, care a eșuat pe o plajă. Ce e vietatea care i-a fascinat pe internauți

Îți petrece o mare parte din viață pe mare și a găsit plăcere în a împărtăși pe rețelele de socializare vietățile pe care le descoperă în adâncuri. Pescarul împărtășește adesea fotografii cu creaturi misterioase și înspăimântătoare. Recent, Roman a făcut publică o fotografie a crabului ciudat: „Crabii... Totuși, există ceva atractiv și respingător în ei. Mama Natura a încercat...”, a scris el.

Citește și: Creatura cu un ochi, fără nas și gură, care s-a născut în gospodăria unui bărbat. Ce este vietate deformată

Crabul (Brachyura) este denumirea dată mai multor specii de crustacee superioare din ordinul decapodelor.

Capul este mic, dotat cu antenule și antene, cu ochi pedunculați. Cefalotoracele este mare, turtit, de formă dreptunghiulară, triunghiulară sau ovală, acoperit cu un scut chitinos de 2-20 cm lățime și până la 60 cm la crabul-japonez (Macrocheira kaempferi). Abdomenul este îngust, scurt și îndoit sub torace. Crabii se hrănesc, de obicei, cu nevertebrate.

Înmulțirea are loc prin ouă, iar dezvoltarea prin metamorfoză. Se cunosc în jur de 6780 specii de crabi. Un crab poate trăi până la 3 ani. Mediul de viață al crabilor variază de la mare (crabul-de-țărm întâlnit în Marea Neagră) la apă dulce (familia Potamonidae) și chiar pe uscat. Unele specii sunt comestibile, dar nu toate!

Experiență dezastruoasă de vacanță. Doi soți au petrecut 15 ore într-o călătorie, iar la aterizare au realizat că au aju... Locul cu apă sfântă din România, cel mai mare și mai cald din lume! Unde se află lacul în care te vindeci dacă intri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x