Creatura eșuată pe o plajă din Asia i-a lăsat cu gura căscată pe localnici. Ce era și de ce au vrut toți să o pozeze

Turiștii și pescarii de pe o plajă din Thailanda au avut parte de o imagine dezolantă în timp ce făceau o plimbare. O balenă enormă, de 23 de metri, a eșuat foarte aproape de mal.

O balenă enormă, de 23 de metri, a eșuat foarte aproape de malul unei plaje din Thailanda

Profimediaimages.ro

Deși inițial nu au realizat ce fel de animal se află în apă pentru că poziția balenei era una ciudată, aceștia au încercat să o ajute, însă fără niciun rezultat.

Văzând acestea, ei au chemat specialiștii care au descoperit că animalul nu mai este în viață.

Experții au fost nevoiți să aducă un buldoexcavator pentru a transporta balena uriașă care cântărea mai mult de o tonă.

La examinări, veterinarii au descoperit că aceasta nu avea pic de hrană în sistemul digestiv.

Citește și: Creatura bizară găsită pe un șantier de lucru. Cum au reacționat muncitorii când au auzit sunetele pe care le scoate

Faptul că animalului i-a fost greu să găsească surse pentru a se alimenta s-a văzut și în greutatea ei, susțin specialiștii, care au precizat că mamiferul era mai slab decât trebuia.

De asemenea, ei au explicat că al său cadavru a fost împins de curenți până la plaja unde a fost găsit.

De ce a murit balena Bryde

Chiar dacă are mai multe piste, Pimchanok Prajamkai, medic veterinar la Marine and Coastal Resources Research Center, a declarat că echipa sa nu a putut afla cum a murit animalul, dar va face tot posibilul pentru a determina cauza decesului.

Principalul motiv pentru care originea morții rămâne un mister este că majoritatea organelor interne ale balenei Bryde erau descompuse.

Citește și: Creatură bizară, cu față de om, descoperită de un pescar. Ce este și de ce a atras atenția

Cu toate acestea, echipa lui Pi a prelevat mostre din aripioarele balenei, astfel încât acestea să poată fi trimise pentru alte investigații la alte departamente de cercetare a vieții marine.

Restul corpului său va fi îngropat, iar oasele sale vor fi păstrate la un muzeu local.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri