Antena Căutare

Creatura marină cu aspect bizar care a creat controverse printre internauți. Ce este, de fapt, vietatea găsită pe plajă

Mai multe imagini cu creatură neobișnuită au făcut furori în sudul orașului Sydney. Localnicii au crezut că este de proveniență extraterestră și nu le-a venit să creadă când au aflat cum se numește, de fapt.

Creatura marină cu aspect bizar care a creat controverse printre internauți. Ce este, de fapt, vietatea găsită pe plajă Galerie
Cum se numește, de fapt, creatura cu formă ciudată care i-a băgat în sperieți pe locuitorii unui oraș din Australia. | Daily Mail

O creatură de mare cu aspect bizar a fost a băgat spaima în localnicii din Sudul orașului Sydney. Aceasta a apărut de nicăieri chiar pe plaja din Darook, Cronulla, iar toți care au văzut-o eșuată au crezut că este de proveniență extraterestră.

Ce este, de fapt, creatura cu aspect bizar de pe plajă

Creatura de dimensiunea unuei mingi de fotbal, într-o nuanță de verde nu foarte plăcută ochiului, a declanșat o adevărată tevatură printre cetățenii care au încercat să găsească răspunsuri.

Însă, ceea ce cu adevărat i-a îngrijoat a fost faptul că plaja era plină de astfel de vietăți despre care nu știau de unde au apărut, peste noapte, transmite Daily Mail.

„Sunt peste tot... și mă întreb ce sunt”, a postat un bărbat care e ocupă de plimbarea câinilor prin zonă și era prima dată când vedea așa ceva.

De asemenea, o altă femeie a povestit că în ultima săptămână a văzut tot mai des aceste forme de viață.

Cu toate acestea, creatura nu a apărut de nicăieri și nici nu este vreo formă de viață extraterestră, doar acvatică. Un specialist de la Acvariul Sea Life Sydney a făcut lumină în cazul vietății bizare.

Harry Masefield a spus că acesta este, de fapt, un iepure de mare, cunoscut și sub numele de melc de mare.

El a mai declarat pentru Yahoo News că starea lor de letargie, ar putea fi din cazua faptului că vremea din ultima perioadă a făcut ravagii.

„Acesta nu pare prea fericit, probabil schimbările climatice sunt de vină”, a spus specialistul.

Cum și-a obținut denumirea iepurele de mare

Iepurii de mare ajung până la 20 de centimetri și sunt, de obicei, de culoare violet închis sau verde, fiind mai greu de observat la început, deoarece sunt foarte bine camuflați. De asemenea, eliberează un colorant violet pentru a se proteja împotriva prădătorilor, în sălbăticie.

Iepurii de mare au un corp moale și „aripioare” mari, care pot fi folosite pentru înot. Cu toate acestea, ei trăiesc pe țărmurile stâncoase și în iarbă de mare.

Cel mai frecvent, ei se găsesc pe Coasta de Est și de Vest a Australiei, precum și în Insula de Nord a Noii Zeelande. Recent, corpurile creaturilor au fost văzute și pe țărmurile din Vestul Australiei.

Dr Lisa Kirkendale de la Muzeul Australian de Vest a declarat pentru ABC că, atunci când mor, iepurii de mare ajung pe țărm.

Proprietarii de câini au fost avertizați să-și țină animalele de companie departe de leșurile iepurilor de mare, deoarece s-ar putea îmbolnăvi. Creaturile pot fi toxice dacă ajung să fie ingerate de alte animale, din cauza unor anumite tipuri de alge pe care le mănâncă.

Aceaste creaturi și-au obținut numele de iepure de mare datorită tentaculele lor mari, despre care se credea că seamănă cu urechile mari ale unui iepure de câmp. Acestea trăiesc aproximativ un an.

Trucul care te scapă de păianjenii din casă pentru totdeauna. Soluția pe care poți să o pui în cameră și să o prepari... O femeie a mers să se tundă, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ceea ce i-a zis frizerul i-a schimbat viața pentru t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x