Antena Căutare

Creatură "terifiantă" găsită în toaletă.  Imaginile care te vor face să te uiți de două ori înainte de a folosi baia

Utilizatorii Reddit au rămas complet dezgustați după ce un utilizator a distribuit imagini cu o creatură ciudată găsită într-o toaletă din NSW.

Creatură "terifiantă" găsită în toaletă

Shutterstock

"În prezent, în apropiere de regiunea Blue Mountains din Australia, unde familia mea a descoperit acest „lucru” ciudat în toaletă în această dimineață. Are cineva idee despre ce este?", a postat un utilizator Reddit. Videoclipul arată o creatură mică, asemănătoare unei insecte, cu o coadă lungă, înotând într-un borcan, probabil după ce a fost scoasă din toaletă.

Un utilizator a descris creatura ca fiind "al naibii de terifiantă", în timp ce un altul a jurat că "nu va mai merge niciodată la dunny(toaletă)".

Alții și-au exprimat îngrijorarea cu privire la dieta utilizatorului care a postat imaginile, în timp ce unii au glumit despre ce ar putea fi animalul, cu sugestii incluzând animale din filmele Alien ale lui James Cameron.

Adevărata identitate a animalului

Creatura este de fapt ceva mult mai puțin sinistru, dar care totuși provoacă rumoare: este o larvă cu coadă de șobolan. Acești viermi sunt larvele muștelor drone, o insectă obișnuită de grădină pe care probabil ai confunda-o cu o albină.

Dr. Tanya Latty, un entomolog la Universitatea din Sydney, a explicat anterior pentru Yahoo News că larvele cu coadă de șobolan sunt obișnuite în toată Australia și sunt un atu valoros pentru națiune. "Nu sunt dăunătoare și sunt de fapt insecte benefice", a explicat ea. "Sunt larvele muștelor drone care sunt polenizatoare".

Larvele muștelor drone sunt adesea găsite în apă de suprafață care este densă în materie organică, cum ar fi cea care se găsește în canale sau toalete, înainte de a se muta în locuri mai uscate. Pot crește până la 15 cm în lungime, inclusiv cozile lor, în timp ce majoritatea au aproximativ 2-3 cm.

"Se găsesc în bazine cu apă care stagnează", a declarat anterior profesorul James Wallman de la Universitatea din Wollongong pentru Yahoo News. „Coada” este de fapt un tub lung de respirație care îi permite viermelui să respire în timp ce este scufundat.”

În cazuri rare, larvele cu coadă de șobolan au fost găsite în sistemul digestiv uman, provocând boli, cum ar fi diaree, ca urmare a consumului accidental de ouă sau larve în alimente sau apă contaminate sau, posibil, ca urmare a depunerii ouălor lângă anus.

Medicii au sfătuit-o să renunțe la sarcină, dar viitoarea mamă a refuzat. Ce a observat, la doar câteva ore după naștere... Când l-au văzut, oamenii au râs de el pentru că arăta diferit: ”ca un porc”. Ce avea cățelul și cum arată după ce a prim...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x