Antena Căutare

Credea că are o căsnicie perfectă! Un telefon i-a spulberat iluzia: „Da, îl cunosc, este căsătorit cu sora mea”

Yve Gibney, o asistentă medicală, credea că avea o căsnicie de poveste până când a început să observe o schimbare în comportamentul soțului ei. Un telefon i-a distrus iluzia fericirii: soțul ei era bigam.

Yve Gibney, o asistentă medicală, credea că avea o căsnicie de poveste până când a început să observe o schimbare în comportamentul soțului ei. Un telefon i-a distrus iluzia fericirii: soțul ei era bigam.

„Ne-am cunoscut in Nigeria, în 1995 – a fost atracție la prima vedere. I-am dat numărul meu de telefon, dar, din cauza emoțiilor, am greșit o cifră, așa că nu am avut cum să luăm legătura unul cu celălalt. Destinul a intervenit și ne-am întâlnit câteva săptămâni mai târziu. De atunci, am fost nedespărțiți”, a povestit femeia.

Trei luni mai târziu, erau căsătoriți. La scurt timp, s-a născut fiul lor.

În 2011, bărbatul a fost trimis în Oman, pentru serviciu. Atunci totul a început să se schimbe. Motivând că este stresat din cauza serviciului, nu mai putea să vină foarte des acasă. Atunci când ajungea la familie, vacanțele erau din ce în ce mai scurte.

„În decembrie 2012, mă pregăteam pentru întoarcerea lui acasă, să sărbătorim Crăciunul în familie. În ziua în care trebuia să ajungă, m-a sunat să îmi spună că nu vine acasă, că suferă de depresie și că se duce la un psiholog care l-a sfătuit să rămână în Oman.

Nu l-am mai văzut până în ianuarie. Pe toată durata vizitei, a refuzat categoric să discutăm despre depresie. Când am tot insistat, discuția transformându-se într-o ceartă în toată regula, a ieșit din casă. A fost ultima oară când l-am văzut”, a continuat ea.

Șocată după plecarea bruscă a soțului ei, Yve a a încercat să îl sune. Fără succes. S-a hotărât să sune la compania de închirieri auto, de unde primise mașina. A aflat că bărbatul înapoiase deja autoturismul. Sfârșitul conversației a fost devastator. Dornică să ofere cât mai multe informații, reprezentanta companiei i-a spus lui Yve că își amintește de soțul ei.

„Îmi amintesc de domnul de la Crăciun, când a închiriat cel mai scump automobil din oferta noastră. L-am întrebat dacă a fost nemulțumit, de data asta optând pentru cel mai ieftin model... Stați puțin, vă pot ajuta. Am adresa furnizată de soțul dumneavoastră.”

„Nu m-am gândit nici măcar o secundă că soțul meu ar fi bigam. Era doar îngrijorată pentru el, pentru starea lui de sănătate. Am sunat la numărul de telefon pe care îl primisem, fără răspuns.”

Un an mai târziu, cei doi erau în toiul procesului de divorț. Într-o zi, din instinc, Yve a ridicat receptorul și a format, din nou, numărul la care cu 12 luni în urmă nu îi răspunsese nimeni.

„Nu știu de ce, dar am ridicat receptorul și am format din nou acel număr. Mi-a răspuns un bărbat. Am pretins că lucrez pentru compania de închirieri auto și l-am întrebat cum îl chemă și care este natura relației lui cu soțul meu.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Atunci s-a făcut lumină în sufletul meu. Am mărturisit cum mă cheamă și cine sunt. A urmat un minut de liniște totală...”

Spectacol pe o stradă din Marea Britanie, oferit de o cerșetoare româncă și un polițist! Bărbatul i-a luat acordeonul și... În loc să scoată cartonașul roșu, a scos inelul de logodnă! Un arbitru și-a cerut iubita de soție pe terenul de fotbal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x