Antena Căutare

Credea că e jumătatea ei şi că ştie totul despre el, dar ascunde un SECRET CUTREMURĂTOR! Ce a aflat a lăsat-o fără cuvinte

Îndrăgostită nebuneşte şi convinsă că a găsit bărbatul perfect, o tânără din Anglia a fost şocată să afle secretul pe care iubitul ei l-a ascuns câteva luni bune.

Credea că e jumătatea ei şi că ştie totul despre el, dar ascunde un SECRET CUTREMURĂTOR! Ce a aflat a lăsat-o fără cuvinte Galerie
Charlotte Urie şi iubitul său | www.mirror.co.uk

Îndrăgostită nebuneşte şi convinsă că a găsit bărbatul perfect, o tânără din Anglia a fost şocată să afle secretul pe care iubitul ei l-a ascuns câteva luni bune.

La prima vedere, Kieran este un tip foarte sexy, plin de muşchi. De fapt, s-a născut... femeie! Da, da! Deşi pare foarte greu de crezut, bărbatul a venit pe lume cu numele de Ciara.

În copilărie, arăta ca orice altă fetiţă obişnuită, dar în sufletul său era o adevărată furtună. Nu suporta rochiţele, rozul şi părul lung, aşa că părinţii au dus-o la psiholog. După zeci de şedinţe, au aflat că fata îşi dorea să îşi schimbe sexul. La 16 ani, Ciara a început fel de fel de tratamente cu steroizi, a suferit câteva intervenţii chirurgicale, iar corpul său s-a transformat treptat. A ales şi un alt nume: Kieran.

Chiar dacă nu mai avea nicio speranţă că va întâlni o femeie care să îl înţeleagă, Kieran a cunoscut-o pe Charlotte. "N-am avut încredere să îi spun de la început, aşa că am aşteptat câteva luni. În momentul în care am fost sigur că va fi în regulă, i-am mărturisit. A reacţionat minunat", povesteşte bărbatul.

"Nu aş fi crezut niciodată că s-a născut femeie, pentru că e foarte masculin, dar asta nu mă împiedică să îl iubesc. Nu contează pentru mine, pentru că el e jumătatea mea", a declarat şi Charlotte. Acum, cei doi plănuiesc să devină părinţi şi să se căsătorească.

A mizat pe Iohannis şi s-a îmbogăţit peste noapte! Suma FABULOASĂ pe care a câştigat-o un român la pariuri... Cea mai şmecheră bunicuţă din lume! Ce face ea nu îndrăzneşte nici măcar un puşti de 18 ani: "E uimitoare. O ador&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x