Antena Căutare

Credincioșii SUNT ȘOCAȚI! Ce a apărut pe GIULGIUL DE LA TORINO! Lumea creștină este în fața celei mai mari provocări!

Giulgiul din Torino este, probabil, cel mai controversat artefact. În timp ce creștinii consideră că aceasta este pânza în care a fost învelit Iisus Hristos când a fost pus în mormânt, numeroase studii contrazic ipoteza.

Giulgiul din Torino este o pânză de in care măsoară în jur de trei metri și care ar conține o imagine slab imprimată a unui chip de bărbat. Despre asta creștinii cred că ar fi Iisus.

O echipă de cercetători au declarat în urma unei noi investigații că giulgiul nu este veșmântul în care Iisus ar fi fost înmormântat. Savanții au concluzionat în Journal of Forensic Sciences că petele de sânge nu se potriveau cu cele ale unui cadavru care ar fi stat cu fața în jos.

De asemenea, ei spun că acestea nu coincid cu urmele pe care o persoană care a fost crucificată le-ar fi lăsat. Doctorul Matteo Borrini, cercetător la Liverpool John Moores University, a declarat că studiul a analizat modelul urmelor de sânge și alinierea acestora pe pânză.

El a lucrat împreună cu chimistul Luigi Garlaschelli, de la University of Pavia și au folosit probe reale și artificiale de sânge pe pânză.

Lumea științei, pusă pe jar de o descoperire COLOSALĂ! S-a găsit DOVADA pe care o așteptau milioane de oameni! „Da, exis... Semn DIVIN apărut în Grecia, după izbucnirea incendiilor! Oamenii sunt îngroziți! „Este un mesaj de la Dumnezeu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x