Antena Căutare

Credinţa a mii de persoane a fost zguduită din temelii! Iisus nu a existat niciodată! Cine a făcut această afirmaţie

Oameni din toate colţurile lumii şi de toate vârstele cred în existenţa lui Iisus, însă un cercetător care a studiat mai multe texte biblice susţine că acest personaj nu există.

Oameni din toate colţurile lumii şi de toate vârstele cred în existenţa lui Iisus, însă un cercetător care a studiat mai multe texte biblice susţine că acest personaj nu există.

Michael Paulkovich este un cercetător care susţine că Iisus Hristos nu a existat niciodată şi aduce şi argumente, solide în viziunea lui, după ce a analizat nu mai puţin de 126 de texte istorice.

Conform acestuia, Hristos este un “personaj mitologic care nu a existat niciodată”, căci după ce a analizat 126 de texte, toate scrise de autori care ar fi trebuit să audă de acesta, nu l-au menţionat.

"Iisus din Nazareth nu-i nimic mai mult decât o legendă urbană sau deşertică, cel mai probabil rezultatul minţilor înfierbântate ale unor rabini evanghelici care, probabil, chiar au existat în realitate. Poate cea mai tulburătoare tăcere este aceea a legendarului super-salvator, Iisus, fiul Domnului, aparent trimis într-o misiune suicidară pentru a ne salva pe toţi de noţiunea copilărească păcatul lui Adam, după cum ne învaţă romanii”, spune cercetătorul, potrivit efemeride.ro.

Scandal fără precedent! Un episcop ortodox, fotografiat în timp ce sfinţeşte rachete de război! Imaginile care au stârni... Cum e posibil aşa ceva?! A fost inventat ceasul în care timpul este... lichid! Nu îţi poţi lua privirea de la el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x