Antena Căutare

Șocant! Ce s-a întâmplat cu un pastor care a spus că Iisus îl va apăra de reptilele ucigașe e cumplit! Imaginile teribile fac înconjurul lumii

Un pastor din Statele Unite ale Americii și-a pus viața în pericol după ce a vrut să le dovedească oamenilor aflați la predică că puterea credinței sale este incomensurabilă. 

Un pastor din Statele Unite ale Americii și-a pus viața în pericol după ce a vrut să le dovedească oamenilor aflați la predică că puterea credinței sale este incomensurabilă.

În timp ce ținea o predică, bărbatul a încercat să își dovedească credința în Dumnezeu ținând în mână un șarpe cu clopoței, pe care îl brusca. Din păcate, însă, la un moment dat, când a dus șarpele în apropierea urechii sale drepte, reptila nu a mai putut rezista și l-a mușcat pe pastorul îndrăzneț.

”Am fost mușcat de șase ori. Nu cred că e ceva nebunesc, cred că este un semn de la Dumnezeu!”, a spus pastorul Cody Coots.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși a încercat să-și termine slujba, el nu a mai reușit pentru că i s-a făcut rău. Mușcătura l-a lăsat cu o hemoragie puternică și a fost cărat pe brațe de un enoriaș și dus de urgență la spital, unde a fost salvat de medici.

Tatăl lui Cody, îngrijitor de șerpi, a murit după ce a fost mușcat de unul în 2014.

Poze Fotografii 2018. Top 7 poze cu pisici Ziua Mondială a Fotografiei... La asta nu te-ai gândit niciodată! Câte ore muncește o persoană pentru un smartphone...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x