Căutare Live

Creier vs computer. Ce poate face CRBL-ul si calculatorul, nu?

Inventate de oameni si…aproape la fel de inteligente. Calculatoarele sunt rapide, dar nu pot intrece creierul uman. Trei lucruri pe care omul le face mai bine decat “o masinarie”:

Cuvintele incrucisate

Unul dintre punctele forte ale creierului uman este acela ca nu da rateuri atunci cand vine vorba de cuvinte incrucisate. Marturia este sustinuta de specialistii americani din domeniu, care sunt de parere ca raspunsurile calculatoarelor se bazeaza doar pe probabilitati, in timp ce intelectul gaseste rezolvarea optima.

Arta, departe de inteligenta arificiala

Este dovedit faptul ca arta autentica nu are nicio legatura cu “masinaria”, chiar daca exista o multitudine de programe in folosul creatorului. Concret, inteligenta artificiala are doar rolul intermediar de a ajuta si devine total nepriceputa in momentul in care trebuie expusa o emotie.

Computerul, abilitati limitate in lumea virtuala

In sfarsit, jocurile video, una dintre cele mai mari atractii ale zilelor noastre, reprezinta o enigma pentru calculatoare. Pare paradoxal, dar este cat se poate de adevarat: computerele nu exceleaza niciodata in sfera virtuala. Studiile arata ca jocurile de strategie demonstreaza punctele slabe ale calculatoarelor.

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Viata dupa castig: Cum au ales sa isi cheltuiasca banii norocosii castigatori la loto...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri