Antena Căutare

O profeție din Biblie tocmai s-a împlinit! Ce semn a pus creștinii pe jar (FOTO)

sDescoperire șocantă făcută în Valea Moartă! Creștinii din întreaga lume au trăit un adevărat șoc atunci când au văzut ce minune s-a întâmplat!

Descoperire șocantă făcută în Valea Moartă! Creștinii din întreaga lume au trăit un adevărat șoc atunci când au văzut ce minune s-a întâmplat!

Specialiștii din partea de est a Californiei au făcut recent o descoperire istorică, ce ar putea oricând schimba informațiile din cărțile de geografie.

Celebra Vale Moartă, locul pe care omenirea îl știa ca fiind cel mai uscat și secetos din toată America, s-a transformat complet.

Practic, aici a apărut un lac de 1600 de metri lungime, din cauza nivelului ridicat de precipitații înregistrate în decurs de doar câteva zile.

O profeție din Biblie tocmai s-a împlinit! Ce semn a pus creștinii pe jar (FOTO)

Așa cum era de așteptat, locul s-a transformat rapid într-o adevărată atracție atât pentru oamenii de știință, cât și pentru pasionații de fotografie.

Totuși, acest fenomen natural mai puțin obișnuit a stârnit numeroase controverse printre creștinii din întreaga lume, care au considerat acest lucru ca un semn de rău augur. Mulți au fost de părere că fenomenele meteo extreme nu sunt altceva decât o confirmare a faptului că Apocalipsa se apropie!

Alții au fost de părere că apariția vieții în Marea Moartă și acum apariția unui lac într-o zonă deșertică precum Valea Moartă constituie semnale de alarmă că vine sfârșitul lumii, totul fiind descris în Biblie.

Prezentator tv, bătut cu violență! Tânărul a ajuns de urgență la spital cu răni grave (FOTO)... Semnele din Biblie ce anunță sfârșitul lumii! Apocalipsa va veni în cel mai neașteptat mod posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x