Antena Căutare

Creștinismul se zguduie! „Nu a fost o minune dumnezeiască, avem explicația!” Biserica tocmai se confruntă cu un mare pericol!

Recent, o nouă teorie despre existența lui Dumnezeu a fost lansată, aceasta reușind să stârnească numeroase controverse.

Recent, o nouă teorie despre existența lui Dumnezeu a fost lansată, aceasta reușind să stârnească numeroase controverse.

Richard Dawkins, un reputat om de știință, a sugerat că evoluția vieții umane ar fi fost posibilă și fără implicația unei Divinități.

Astfel, studiile se bazează pe termodinamică și pe ideea că viața poate lua naștere și din materie fără activitate. Deci, pentru ca viața pe Pământ să fi luat naștere, cercetătorii spun că nu era neapărat nevoie de existența lui Dumnezeu, ci s-ar fi produs oricum.

Au renunțat la trăsăturile fine pentru a arăta asemenea bărbaților! 3 femei ÎNAINTE și DUPĂ steroizi!... ZDROBITOR! După ce i-a murit iubitul, lumea ei a părut fără sens! Durerea ei, în imagini, te va sfâșia...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x