Antena Căutare

Crezi că ţi-ai găsit iubirea vieţii? Top 5 zodii incompatibile în cuplu

În relaţiile pe care le avem, de cele mai multe ori trecem cu vederea anumite gesturi, priviri sau cuvinte de dragul partenerului. Dar există oameni care chiar nu sunt făcuţi să fie împreună?

În relaţiile pe care le avem, de cele mai multe ori trecem cu vederea anumite gesturi, priviri sau cuvinte de dragul partenerului. Dar există oameni care chiar nu sunt făcuţi să fie împreună?

Există nepotriviri de personalitate, unul e vulnerabil - celălalt profită, unul e încăpăţânat - celălalt e dificil, iar în al doilea rând pot fi nepotriviri de gusturi muzicale, culinare, sentimentale, sexuale şi aşa mai departe.

Iată care cupluri sunt incompatibile din perspectiva astrelor:

Gemeni – Vărsător

Caracterul deschis al Gemenilor este considerat deranjant pentru Vărsători. Mereu cu întrebări obositoare de pus și concluzii de tras, Gemenii caută relații incitante, care să îi provoace. Vărsătorii dau semne că le-ar putea face față, dar o dată ce ajung să se cunoască mai bine, iese un adevărat dezastru.

Rac – Fecioară

O relație dăunătoare între cei doi. Începutul e promițător, dar se distruge treptat. Deși spun în gura mare că iubesc, nativii din Fecioară demonstrează contrariul. Vor profita de naivitatea Racilor și îi vor trata ca pe o opțiune. Racii, pe de altă parte nu pun prea multe întrebări și merg pe principiul că ce nu știu nu îi afectează. Nu există comunicare în relație și nu își dau interesul să fie bine. Fiecare așteaptă ca celălalt să facă primul pas.

Pești – Balanță

Peștii au impresia că nimeni nu este bun pentru ei. Găsesc în fiecare persoană defecte și nu apreciază gesturile drăguțe. Relația amoroasă cu Balanțele practic nu există. Le folosesc drept ustensile și le caută doar când au nevoie de ele.

Scorpion – Leu

Dorința de dominare a Scorpionilor nu face față Leilor. Cu un caracter impunător și dificil, Leii sunt în stare să doboare orice comportament. Scorpionii văd în alte persoane ceea ce nu vor ajunge ei înșiși niciodată și nu își câștigă iubirea, ci și-o impun.

Taur – Balanță

Taurului îi place să mintă, dar o face prost. Privirea îi fuge, transpiră, își mișcă buzele involuntar, iar Balanțele sunt un detector bun de minciuni. Nu arată că au sesizat minciuna, ci așteaptă momentul potrivit pentru a întoarce răul. Este o relație ca la vânătoare, cine înjunghie primul rămâne în viață.

Nominalizările la premiile Oscar 2016: "The Revenant", marele favorit la cea de-a 88-a ediție... A hrănit ciorile, iar acestea i-au adus o răsplată pe măsură! Uite ce i-au dat păsările în schimb!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x