Antena Căutare

Cristian Popescu Piedone a "oficiat" peste 100 de casatorii de proba!

Peste 100 de casatorii a oficiat primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, in incinta unui mall din Capitala. Vizibil emotionati, tinerii si-au jurat iubire si au semnat certificatul de casatorie, care a fost valabil o zi. Surpriza a venit de la un tanar care si-a cerut iubita de sotie, oferindu-i un inel adevarat.

“Din prima clipa cand te-am vazut am stiut ca tu esti alesul meu pentru totdeauna, te iubesc” - Asa a inceput Valentine's Day pentru toti indragostiti. Un inel, o declaratie si, la final, certificatul de casatorie. O seara speciala pentru toti tinerii care au vrut sa vada cum e sa fii casatorit pentru o zi...

Mai in gluma, mai in serios, zeci de cupluri au trecut prin fata primarului sa-si declare iubirea.

Am oficiat peste 100 de casatori de o zi, ca tinerii sa isi reinoiasca juramintele. Tineretul trebuie sa constientizeze ca familia este o institutie, familia in sinea ei este o institutie respectabila”, a declarat edilul.

Pentru unul dintre cuplurile de indragostiti, Valentine's Day nu a fost doar ocazia unei casatorii de proba. Inelul oferit iubitei a fost unul adevarat, de logodna!

Cristian Popescu Piedone promite ca va fi alaturi de tinerii care doresc sa incerce casatoria de o zi si de Dragobete, cand spera sa oficieze la fel de multe cununii.

Cel mai tare loc din lume: Mibu, restaurantul cu o singura masa!... Turu' Frantei, fara frana: a mers 200 de kilometri, cu 200 km /h!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x