Antena Căutare

VIDEO: Merită toată admiraţia noastră! O femeie bolnavă de cancer a avut parte de o surpriză de proporţii!

Povestea unei femei bolnave de cancer în fază terminală face înconjurul lumii. Cu doar o zi înainte să împlinească 56 de ani, fiica sa i-a făcut o surpriză de neuitat!

Povestea unei femei bolnave de cancer în fază terminală face înconjurul lumii. Cu doar o zi înainte să împlinească 56 de ani, fiica sa i-a făcut o surpriză de neuitat!

Amy Keppel s-a luptat ani buni cu boala cruntă, iar în octombrie 2013, medicii i-au dat o veste cumplită. Tratamentele şi chimioterapia nu mai fac faţă, astfel că femeie mai are cel mult un an de trăit.

Lauren Keppel a adunat aproape 50 de rude şi prieteni apropiaţi ai mamei sale şi împreună au realizat un dans emoţionant. "Am vrut să îi arătăm că e înconjurată de toată dragostea noastră. Am filmat momentul, pentru ca ea să se poată uita la el în momentele dificile. Când nu va mai fi printre noi, îi vom revedea cu plăcere reacţiile emoţionante", povesteşte Lauren.

În scurt timp, clipul a fost distribuit de milioane de oameni, iar familia lui Amy e de-a dreptul copleşită de succesul pe care îl are cadoul pregătit. "Faptul că atâta lume l-a văzut e copleşitor, iar noi suntem încântaţi că am putut să împărtăşim iubirea noastră pentru mama", încheie femeia.

Cea mai rapidă metodă de a tăia un tort: Ai nevoie doar de AŢĂ DENTARĂ!... Senzațional! Elefanții fac scuba-diving...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x