Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cu ele vei avea nopți de neuitat! TOP 5 cele mai bune amante ale zodiacului

Te consideri un spirit aventurier și nu concepi să-ți trăiești viața fără ca măcar o dată să faci un lucru nebunesc? Ei bine, să ne îndreptăm puțin către partea erotică.

Te consideri un spirit aventurier și nu concepi să-ți trăiești viața fără ca măcar o dată să faci un lucru nebunesc? Ei bine, să ne îndreptăm puțin către partea erotică.

Top 5 cele mai infidele zodii: Este şi a consoartei tale printre ele?

Unica.ro a realizat topul celor mai bune amante ale zodiacului:

1. Scorpion

Eşti pasională, eşti deschisă la orice lucru nou, ai un libido bine dezvoltat şi nici urmă de complexe sau inhibiţii. Eşti seducătoare, comunicativă şi nu ai nevoie de o experienţă bogată ca să devii pricepută la sex. Adevărul este că îţi place sexul şi pui pasiune în fiecare atingere.

2. Fecioara

În mod surprinzător, femeia fecioară este o amanta ideală pentru mulţi bărbaţi. Chiar dacă pare retrasă, tăcută şi prea serioasă, Fecioara devine o altă persoană când ajunge în pat cu bărbat, fie că îl iubeşte sau e o relaţie de o noapte.

3. Leu

Eşti sigură pe tine şi lipsită de complexe, iar femeile cu aceste calităţi au un atu în faţa celorlalte. Îţi place să străluceşti, să fii admirată, îţi iubeşti corpul şi ai o atitudine foarte sexy, ca orice femeie care ştie ce vrea de la iubitul ei.

4. Balanţă

Femeia Balanţă este una din cele mai pricepute amante, deşi nu toţi bărbaţii ştiu să aprecieze calităţile ei. Are gusturi foarte rafinate, pe care nu le înţeleg toţi bărbaţii. Dar cei care sunt pe aceeaşi lungime de undă cu ea sunt foarte încântaţi de plăcerile pe care ştie să le ofere.

5. Berbec

Femeia din Berbec este genul care ştie ce vrea şi nu se dă în lături de la nimic când vrea să seducă un bărbat. Iar pe bărbaţi îi excită gândul că sunt atât de doriţi, aşa că preludiul e deja asigurat. În plus, nativele acestei zodii parcă ştiu să ghicească gândurile partenerului de sex.

Recomandari