Antena Căutare

Nuntă regală în România, după 70 de ani! Detalii neștiute despre căsătoria nepotului Regelui Mihai, Nicolae, cu Alina Maria Binder

Au mai rămas câteva ore până la nunta nepotului Regelui Mihai, Nicolae, cu Alina Maria Binder. Mirii sunt deja la Sinaia, acolo unde va avea loc fastuosul eveniment, iar organizatorii pun la punct ultimele detalii pentru cei 200 de invitaţi.

Au mai rămas câteva ore până la nunta nepotului Regelui Mihai, Nicolae, cu Alina Maria Binder. Mirii sunt deja la Sinaia, acolo unde va avea loc fastuosul eveniment, iar organizatorii pun la punct ultimele detalii pentru cei 200 de invitaţi. Pentru prima nuntă cu iz regal, după 70 de ani, s-au ales furnizori de top, atât pentru ţinute, cât şi pentru decor. Albul va predomina în sala Cazinoului, iar buchetul miresei va fi unul delicat. Din lăcrămioare, iasomie şi bujori.

Prima apariţie publică a mirilor în ziua nunţii va fi mâine, la ora 14 şi 30 de minute, când vor sosi la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia. Un loc special, ctitorit de Regele Carol al doilea împreună cu Regele Mihai.

”O să fie o nuntă după rânduiala Bisericii Otodoxe, aşa cum este în cărţile noastre de cult, fără nimic de excepţie, dar o să fie un eveniment de excepţie prin faptul că este unul istoric, frumos şi cu implicaţii deosebite.”, declară preotul paroh Daniel Coțoapă.

După cununia religioasă, caleaşca va pleca direct spre Cazinoul din oraş. O sală fastuoasă, pe care mirii au ales să o decoreze subtil.

”Cazinoul, având deja un decor destul de încarcat, cu accente de auriu, iar in sala am incercat sa echilibram prin decor. Scaunele o sa fie aurii, faţa de masă ivory, aranjamenul floral o să fie sovaj, foarte texturat, alb, toate florile sunt albe.Fin, fragil, florile din buchet sunt foarte fragile, de exemplu, lacramioarele, iasomnie, bujori, este un buchet finuţ cu textură, echilibrat.”, a dezvăluit Alexandru Dadoo, organizator.

La fel de discrete sunt şi verighetele. A ei a fost cumpărată din Marea Britanie. A lui - din România.

”Un model clasic dintr-un material nobil, platină, iar pe interior au dorit sa graveze trei cuvintre ce caracterizează cuplul: iubire, speranță, credință.”, a precizat Florin Chesnoiu, consilierul unui magazin de bijuterii.

Conform programului, recepţia va începe la ora 18, după ce mirii vor ieşi în balcon să salute publicul. Alina şi Nicolae vor ţine mai multe discursuri pe parcursul serii, care se va încheia în stil regal. Cu un tort ca în poveşti. Două săptămâni s-a lucrat la cele 7 etaje pictate, cu monogramele celor doi în mijloc şi cu o broderie realizată manual, inspirată din portul traditional al bunicii miresei.

”După 70 de ani iată că o nouă nuntă a unor membrii ai Familiei Regale se va ţine la Sinaia, este un eveniment important pentru toată lumea.”, a precizat primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea.

Sora mirelui, singura din familia regală care participă la eveniment, va fi una dintre cele 6 domnişoare de onoare. Printre invitaţi se numără şi descendenţi ai unor importante familii nobile din România şi din străinătate.

Cine este românca de 26 de ani care a reuşit să creeze cea mai scumpă pereche de pantofi din lume, de 17 milioane de dol... Lidia Fecioru te învață cum să te îmbraci ca să atragi banii! Ține cont de aceste sfaturi și vei avea noroc în plan fina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x