Căutare Live

Culoarea ochilor tăi dezvăluie totul despre tine! Iată adevărul care dărâmă toate miturile. Supriza OCHILOR CĂPRUI!

Se spune că ochii sunt fereastra sufletului! Iată ce spun ochii tăi despre tine:

1. Ochii negri – ochii cu adevărat negri sunt extrem de rari. Ceea ce apare ca negru este, de obicei, o variație închisă a ochilor căprui. Personalitatea asociată cu ochii negri este una misterioasă, enigmatică și plină de secrete. Oamenii care au ochi negri cu adevărat sunt cei care păstrează secretele lumii și nu vor dezvălui niciodată ceva ce trebuie păstrat ascuns.

2. Ochii căprui – această culoare este cea mai comună culoare a lumii în ceea ce privește ochii și variază de la nuanțe deschise la cele închise. Oamenii cu această culoare sunt optimiști. Sunt creativi, până la un anumit nivel, dar mai întâi de toate, foarte muncitori, scrie actualitatea.biz. Sunt cunoscuți pentru seriozitatea lor și pentru că văd viața în alb și negru.

3. Ochii albaștri – albastrul este una dintre cele mai dorite culori în ceea ce privește ochii din întreaga lume. Există o anumită intrigă care aduce multă frumusețe acestei culori. Adânci și senzuali, ochii albaștri reflectă oceanul și cerul vast, dar și frumusețea personalității tale.

4. Ochii alună – această culoare este o combinație superbă între căprui și verde, iar primul cuvânt care îți vine în minte atunci când îi privești este grația. Oamenii cu ochii de culoarea alunei sunt eleganți, senzuali și rafinați. Au o legătură strânsă cu subconștientul lor și au tendința de a fi introvertiți. Sunt, totuși, foarte amuzanți, spontani și veseli, dar doar după ce ai trecut de exteriorul lor dur.

5. Ochii gri – griul este o combinație dintre două extreme, alb și negru. Este o culoare ambiguă și nu dezvăluie aproape nimic. Oamenii care au această culoare a ochilor sunt cei care își păstrează gândurile pentru ei înșiși și sunt greu de înțeles. Se petrec atât de multe lucruri în mintea lor încât este le este greu să observe ceea ce se petrece în exterior. Din momentul în care ți-au permis să faci parte din lumea lor, te vei îndrăgosti imediat de ei și de mediul pe care l-au creat.

6. Ochii verzi – verdele este culoarea sălbăticiunii, a libertății și a naturii. O culoare a tinereții, verdele marchează partea organică a personalității. Dacă verdele este culoarea ta, atunci personalitatea ta este o combinație dintre o parte civilizată și o parte instinctivă, o combinație între dragostea necondiționată și pasiunea pură, fiind un amestec perfect între dorință și pragmatism.

Un tânăr a fost gonit de la restaurant pentru că era prea sărac. După o oră, băiatul a revenit, iar chelnerii au înlemni... Cel mai renumit fizician face o declarație uimitoare! Teoria lui te va surprinde...
Ultimele știri