Căutare Live

Cum a ajuns un CERȘETOR să își facă o AFACERE de MILIOANE DE DOLARI!

Deși are o meserie umilitoare pentru mulți, povestea acestui om a reușit să uimească o lume întreagă atunci când a demonstrat că face milioane de dolari din asta.

Deși are o meserie umilitoare pentru mulți, povestea acestui om a reușit să uimească o lume întreagă atunci când a demonstrat că face milioane de dolari din asta.

Povestea lui Lere Mgayiya nu a fost dintotdeauna una fericită. Primul serviciu al omului a constat în împărțirea biletelor de îmbarcare pentru o linie aeriană. După ce a fost concediat, acesta s-a apucat de afacerea familiei, transportând animalele diferiților fermieri.

Urmărit de ghinion, omul a fost iar concediat. Apoi s-a apucat de vândut ouă bucătăriei parlamentului din Africa de Sud. A decis să participe la un concurs televizat destinat antreprenorilor. Omul a reușit să câștige, iar banii oferiți ca premiu i-a investit într-o afacere fără succes.

Rămas sărac, bărbatul s-a apucat de lustruit pantofi pentru a supraviețui. De la cerșetor și lustruitor de pantofi, acesta a reușit să pune pe picioare o adevărată afacere, care astăzi îi aduce milioane de dolari.

Lere Mgayiya este acum directorul celei mai mari companii de lustruit pantofi din Africa de Sud, dar s-a extins cu afacerea inclusiv în Dubai.

Nume românești de fete, care sunt predestinate succesului... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri