Antena Căutare

Cum a fost surprinsă de paparazzi Tara Jayne, ”păpușa Barbie în ediție limitată”. Cum arată fără retușuri în Photoshop

Tara Jayne McConachy se descrie drept ”păpușa Barbie umană” după ce a cheltuit 200.000 de dolari pe proceduri cosmetice. Tânăra, în vârstă de 33 de ani, are cinci măriri de sâni, șase rinoplastii și multe intervenții cu Botox și fillere.

colaj de imagini cu tara jayne la tv si pe strada Galerie
Tara Jayne McConachy se descrie drept ”păpușa Barbie umană” după ce a cheltuit 200.000 de dolari pe proceduri cosmetice. Tânăra, în vârstă de 33 de ani, are cinci măriri de sâni, șase rinoplastii și multe intervenții cu Botox și fillere. | Profimediaimages.ro

Recent, ea a bifat o apariție rară în public, care a creat îngrijorare. Îmbrăcată într-un catsuit negru, care-i scotea în evidență trupul parcă prea firav pentru formele ei, Tara a defilat alături de o altă femeie pe străzile din Melbourne.

Cum a fost surprinsă Tara Jayne pe stradă

Întorcând capetele în timp ce se plimba, Tara i-a lăsat pe ceilalți să-și dea frâu liber imaginației în timp ce îți etala formele într-un body și sandale roz aprins.

Femeia și-a completat look-ul cu o geantă Louis Vuitton în valoare de 8.650 de dolari și unghii albastre. Tara și-a subliniat trăsăturile feței, modificate cu ajutorul injectărilor, cu un fard de obraz roz închis, ruj taupe și eyeliner dramatic.

Ce i-a îngrijorat pe fani este silueta firavă a Tarei, care pare din ce în ce mai slabă. În imaginile din GALERIA FOTO se poate observa că tânăra este aproape în pragul anorexiei.

Citește și: Mary Magdalene a cheltuit 300.000 de dolari ca să arate ca o păpușă vie. Cum arăta înainte de transformarea radicală

În august, Tara a apărut în serialul documentar Mirror Mirror al lui Todd Sampson, despre un grup de australieni dependenți de operațiile estetice.

În emisiune, Tara s-a descris ca fiind o „păpușă Barbie în ediție limitată îmbunătățită”. Cu toate că era mândră de felul în care arăta, femeia voia sâni mai mari.

Ea a apărut anterior pe E! reality show Botched în speranța de a-i convinge pe doctorii Paul Nassif și Terry Dubrow să-i facă implanturi mai mari. Aceștia au refuzat-o.

Citește și: Alimente minune pentru sănătatea bustului. Află care sunt recomandările specialiștilor

Câte operații estetice are Tara Jayne McConachy

Tara a cheltuit aproximativ 200.000 de dolari pe operații estetice. Are șase rinoplastii, cinci măriri de sâni și numeroase injectări cu Botox sau fillere.

”Cred că în zilele noastre este foarte important ca o femeie să poată exprima cum se simte. Chirugia plastică este modul în care fac asta și mă bucură. Îmi dă încredere să fiu cea mai bună versiune a mea”, spunea Tara Jayne McConachy în urmă cu un an, conform Daily Mail.

Recent, ea și-a dorit să-și mărească, din nou, bustul, însă medicii au refuzat-o.

Citește și: A vrut o schimbare, dar intervențiile estetice au făcut-o să arate ca un personaj din desene animate. Cum arată acum

”Sunt foarte îngrijorat de bunăstarea generală a Tarei. Nu doar în ceea ce privește intervenția chirurgicală, dar chiar trebuie să fie sănătoasă atât din punct de vedere fizic, cât și mental”, a spus dr. Nassif.

După ce i-a examinat bustul, dr. Dubrow a explicat că ”efectul de ondulare” este cauzat de dimensiunile mari ale implanturilor care pun presiune și determină pielea din jur să devină subțire și exagerat de întinsă.

La sfârșitul consultației, medicii i-au spus Tarei că ar putea să-i schimbe implanturile dacă se va mai îngrășa cel puțin 10-15% din greutatea pe care o are acum.

”Dacă trebuie să fac apel la dorința ei de a avea implanturi mai mari pentru a o determina să devină o persoană mai sănătoasă, atunci așa am de gând să fac”, a concluzionat dr. Dubrow după consultație.

Citește și: Bianca Drăgușanu apelează la noi intervenții estetice. Ce a dezvăluit în emisiunea lui Dan Capatos

Înscrierile pentru clasa pregătitoare 2022 încep pe 28 martie. Părinții trebuie să găsească cele mai bune școli... O femeie și-a făcut o procedură la nivelul buzelor și internauții s-au amuzat pe seama look-ului ei: ”Seamănă cu Homer S...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x