Antena Căutare

Cum a prezis Prințesa Diana cu cine se va însura Harry. Ce asemănări sunt între ea și Meghan

Meghan Markle, logodnica Prințului Harry, este exact persoana pe care Prințesa Diana și-ar fi dorit-o pentru fiul său. Cel puțin așa spune Richard Kay, scriitorul care o știa cel mai bine pe prințesa de Wales.

Meghan Markle, logodnica Prințului Harry, este exact persoana pe care Prințesa Diana și-ar fi dorit-o pentru fiul său. Cel puțin așa spune Richard Kay, scriitorul care o știa cel mai bine pe prințesa de Wales.

El a amintit că prințesa Diana a spus că Harry se poate îndrăgosti de oricine, din orice mediu.

Prințesa Diana ar fi vrut ca cei doi băieți ai săi să petreacă un timp în America. Această dorință nu s-a îndeplinit, dar iată că acum Harry a ales să își petreacă restul vieții cu o femeie din SUA.

Actrița americană Meghan Markle este cu patru ani mai mare decât Harry și a luat decizia de a se muta în Marea Britanie. De altfel, reprezentanţii Palatului Kensington au anunţat că Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători în primăvara anului viitor.

Meghan are aceeași vârstă pe care prințesa Diana o avea atunci când a plecat dintre noi și a lăsat o mare durere în urmă. Meghan are aceeași dezinvoltură naturală pe care o caracteriza pe mama lui Harry.

Viitoarea membră a casei regale se încadrează în tiparul dorit de prințesa Diana. Meghan a devenit cunoscută prin propriile forțe, nu prin celebritatea oferită de Casa Regală.

Inelul de logodnă are o frumoasă poveste:

„Inelul este din aur galben, pentru că este preferatul ei. Piatra principală este din Botswana, iar micile diamante sunt din colecţia de bijuterii a mamei mele, pentru că am dorit să mă asigur că ea ne este alături în această călătorie nebună pe care o începem împreună“, a dezvăluit Harry.

Coreea de Nord așa cum nu credeai c-o s-o vezi vreodată! Toate lucrurile ciudate care-ți trec prin minte se întâmplă aco... Doi bărbați au experimentat pe pielea lor durerile nașterii: au fost în travaliu 2 ore. Iată ce a ieșit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x