Antena Căutare

Cum a reacționat o fetiță atunci când a putut vedea, pentru prima oară în viața ei. Clipul video a devenit viral

Când a putut să vadă clar pentru prima oară în viața ei, o fetiță a avut cea mai neașteptată reacție. Filmarea realizată de părinți a devenit virală și a stârnit numeroase reacții.

colaj foto cu fetita care vede cu ajutorul ochelarilor Galerie
Când a primit ochelarii și a putut vedea în mod cla, copila s-a bucurat în cel mai savuros mod posibil | thesun.co.uk/goodnews_movement/Instagram

Copila în vârstă de doar câțiva ani s-a născut cu grave probleme de vedere, motiv pentru care până să primească o pereche de ochelari speciali nu a putut vedea lumea în mod clar. Când s-a întâmplat asta și a văzut diferența, cea mică a avut cea mai neașteptată reacție.

Cum a reacționat o fetiță cu probleme de vedere atunci când a putut să vadă lumea pentru prima oară în viața ei

În filmare se poate vedea cum mama copilei încearcă să se apropie de ea și să îi pună ochelarii speciali la ochi. Cea mică, la fel ca oricare alt copil de câțiva ani, a început să se zbată și să riposteze, fiindcă era o situație complet nouă, pe care ea n-o înțelegea și care, probabil, o făcea să se simtă nesigură.

Citește și: A trăit opt ani, dar avea 80! Slăbită, paralizată și aproape oarbă, Ana este cea mai tânără persoană care a murit „de bătrânețe”

Într-un final cedează insistențelor mamei și acceptă să i se pună ochelarii la ochi, însă ceea ce urmează este ceva complet neașteptat! Chipul copilei se luminează brusc și uimirea își face apariția. Cu ochii mari și gura căscată de toate această noutate care i se arată, fetița în vârstă de câțiva ani, care s-a născut cu probleme de vedere, a părut că soarbe totul din priviri, ca și când ar vrea să recupereze toți anii în care a văzut doar încețoșat și s-a ghidat mai degrabă după simțul auditiv și cel tactil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Clipul video realizat de părinții fetei a ajuns pe internet și a devenit viral, adunând mai bine de șapte sute de mii de vizualizări și mii de comentarii de la oameni din întreaga lume, stârnind astfel numeroase reacții în rândul internauților. Filmarea a apărut inițial pe Good News Movement și a fost preluată ulterior și de alte publicații, printre care și thesun.co.uk.

Citește și: O fetiță de 3 ani avea vânătăi pe corp și mama a crezut că s-a lovit la joacă și nu e ceva grav. Medicul a pus un diagnostic crunt

Medicii trag un semnal de alarmă și sfătuiesc părinții să facă toate controalele recomandate de medicul pediatru, pentru a preveni și pentru a se asigura faptul că nu există anumite afecțiuni ale ochiului. În foarte multe dintre situații, ele se pot trata fie prin intervenții chirurgicale sau cu laser, fie prin tratament medicamentos.

Un tânăr a văzut că are o umflătură pe umăr și a crezut că e din cauza mersului la sală. Medicii i-au dat o veste neaște... Femeia care își dorește să fie copil. Încă folosește suzeta, biberonul, se joacă toată ziua și soțul îi schimbă hainele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x