Antena Căutare

Cum a scăpat un șofer timișorean de amendă. L-a pus la punct pe polițistul ăsta! Clipul a devenit viral

Înregistrarea a făcut senzație printre internauți, fiind vizionată de peste 270.000 de persoane și distribuită de peste 5.700 de ori pe Facebook. 

Înregistrarea a făcut senzație printre internauți, fiind vizionată de peste 270.000 de persoane și distribuită de peste 5.700 de ori pe Facebook.

Vasile Leordean, un timișorean, a reușit să scape de o amendă în trafic. Bărbatul în vârstă de 38 de ani este oprit de un polițist, pentru că circulase cu viteză pe DN7.

După ce i s-a solicitat planul de acțiune al echipajului radar, pentru a vedea dacă politistul care l-a amendat avea dreptul să stea cu radarul în acea zonă, agentul de poliție a plecat, fără a-l mai amenda pe șofer.

„Acțiune de ‘pândă’ a Miliției Române! Neîncredere și nesiguranță! Avem vreo 600 de infractori prin Parlament, o grămadă de primari care umblă tot timpul alcoolizați la volan, milițieni arestați sau care iau mită, alte probleme grave, iar Miliția Română stă la pândă, la ieșire din localitate și te amendează pentru… 69 (km/h – n.red.)!?

Cu radar, fără documente metrologice sau dispoziții legale, într-o situație clară de fluidizare a traficului, realizat în interiorul localității Pui, Hunedoara, de către tovarășii lor, care de fapt te împingeau în ‘capcană’!”, a scris timișoreanul pe pagină sa de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ai iPhone? Tastează CODUL SECRET şi apelează. Vei avea parte de o SURPRIZĂ... Probleme amoroase la orizont! Fecioarele au dificultăţi în relaţia cu partenerul de viaţă. Horoscopul zilei de joi, 12 m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x