Antena Căutare

Cum afectează Super Luna fiecare zodie! Zodia care își schimbă viața radical. Renunți la o persoană din viața ta!

Pe data de 31 ianuarie 2018 are loc cea de-a doua lună plină din acest an. Fenomenul se va alinia cu o eclipsă lunară totală.

Pe data de 31 ianuarie 2018 are loc cea de-a doua lună plină din acest an. Fenomenul se va alinia cu o eclipsă lunară totală.

Berbec – Ai șansa să ieși din zonă de confort


Această eclipsă poate veni cu schimbări interesante pe plan sentimental. Ai posibilitatea să îți concentrezi atenția asupra relației pe care o ai cu partenerul de cuplu și să îți face cunoscute adevăratele sentimente. De asemenea, în interacțiunea cu cei apropiați, este important să fii sinceră și să spui ce ai pe suflet. În cazul în care ești singură, astrele te pot ajută să întâlnești o persoană interesantă de care să te îndrăgostești imediat.

Taur – Îți pui ordine pe plan profesional


Acum este momentul să faci schimbări în viață profesională. Poate că ești nemulțumită de ceva anume sau trebuie să rezolvi o situație neplăcută mai veche cu un coleg de echipă sau chiar un superior. De asemenea, această este o perioadă foarte bună și pentru a îți schimbă locul de muncă-în cazul în care cochetezi cu această idee.

Gemeni – Ești foarte liniștită în această perioadă


Fenomenul astrologic din această perioadă guvernează comunicarea cu oamenii din jurul tău; ar fi bine să te pregătești pentru discuții sincere și serioase cu partenerul de cuplu, membrii familiei sau prietenii foarte apropiați. Este timpul să spui ce ai pe suflet astfel încât să poți luă deciziile potrivite pentru un viitor liniștit și fericit.

Rac – Vrei să îi impresionezi pe cei din jurul tău


Această perioadă este una frumoasă pentru ține deoarece simți că deții puterea de a face schimbările necesare pentru o viață fericită pe toate planurile. Îți dorești foarte mult să evoluezi pe plan profesional și, în același timp, să încerci să fii mai implicată în viață de familie. Deși mulți îți spun că ai nevoie de mai mult timp pentru a le face pe toate, tu reușești să gestionezi lucrurile foarte bine astfel încât să reușești să te ocupi de tot ce îți propui.

Leu – Iei măsuri importante
Eclipsă din 31 ianuarie te va împinge în lumina reflectoarelor deoarece în casă identității personale și a imaginii publice apăr câteva schimbări majore. Este timpul să iei măsuri importante pentru a ajunge acolo unde îți dorești pe plan profesional. Astrele îți oferă tot ce ai nevoie pentru a reuși tot ce îți propui.

Fecioară – Ești foarte sensibilă în această perioadă


Cu o eclipsă totală de luna, este posibil să te aștepți la o trezire spirituală clară cu privire la scopul vieții tale. S-ar putea să înțelegi că trebuie să faci compromisuri sau, din contra, să lași că timpul să își joace cartea pentru a rezolvă o problemă cu care te confrunți de ceva timp. Pe plan sentimental, îți este foarte ușor să fii sinceră și să spui ce ai pe suflet.

Balanța – Renunți la o persoană din viața ta


Încerci să faci puțină ordine pe plan personal. Este posibil că o relație pe care o ai cu o persoană din viață ta să nu mai servească scopului tău, motiv pentru care iei decizia că este timpul să rupi această legătură și să mergi singură pe drumul tău. Ai multă încredere în ține deoarece știi că asta îți dorești în acest moment.

Scorpion – Poți face schimbări importante


În cazul în care ești nefericită pe plan profesional, este posibil că această eclipsă să te ajute să vezi luminița de la capătul tunelului și să faci câteva schimbări majore care să te ajute ajungi acolo unde visezi de ceva timp. Primești susținere din partea oamenilor dragi.

Săgetător – Trebuie să dai dovadă de maturitate


În această perioadă este posibil să fii ocupată cu un proiect profesional care te scoate din zonă de confort și te ajută să înveți lucruri noi, să cunoști oameni importanți și să înțelegi mai bine ce ai de făcut pentru un viitor frumos. Nu pierzi timpul deloc, iar asta este minunat. În plus, ideile tale sunt foarte apreciate de colaboratori și superiori.

Capricorn – Vești bune pentru tine


Această eclipsă te va convinge să îți schimbi abordarea în ceea ce privește echilibrul dintre viață profesională și cea personală. Îți dai seamă că este timpul să îți faci timp pentru a pune în ordine toate aspectele din viață ta și să găsești o variantă pentru a mulțumi pe toată lumea. Nu renunți la viață profesională, însă reușești să îți împarți timpul astfel încât să petreci și momente speciale alături de oamenii dragi de lângă ține.

Vărsător – Ești atentă la sentimentele tale


Profită de această perioadă și încearcă să îți echilibrezi dorințele cu cele ale oamenilor apropiați. Eclipsă totală de luna aduce o schimbare uriașa în zonă relațiilor, fie ajutându-te să interacționezi mai bine cu cei dragi, fie convingându-te că este timpul să renunți la anumite persoane. Ești foarte atentă la sentimentele tale și nu te lași influențată de nimeni când trebuie să iei decizii importante.

Pești – Trebuie să ieși din rutină


Eclipsă totală de luna îți oferă posibilitatea de a experimenta lucruri noi; acesta este un moment foarte bun pentru a rupe rutină și a ieși din zonă de confort. Încerci să îți concentrezi întreagă atenție asupra vieții personale deoarece simți nevoia unor schimbări în relația pe care o ai cu oamenii care te înconjoară.

Maria Ghiorghiu, o nouă previziune cutremurătoare! ”România va fi din nou în doliu național”... Spectacol fascinant în această seară! Atenție, vom fi afectați de fenomenul inedit: Nu s-a mai întâmplat asta de 150 de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x