Antena Căutare

Cum afli caracterul unei persoane în funcție de forma corpului. Lidia Fecioru a prezenat detaliile fizice și destinul în viață

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit la ”Adevăruri Ascunse” despre cum putem afla caracterul și destinul vieții în funcție de forma corpului.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit la ”Adevăruri Ascunse” despre cum putem afla caracterul și destinul vieții în funcție de forma corpului.

Femeile cu forme mai rotunde și cu burtă - aceste femei nu vor putea niciodată să slăbească în toatalitate. Nu vor putea scoate niciodată grăsimea din corp, este ceva genetic.

Femeile cu forma dreptunghiulară - femeile înfipte cu picioarele în realitate, ele sunt conducătoare realiste. Sunt femei cu care pleci la câștig în viață. Sunt un tot unitar și au o frumusețe de ansamblu.

Femeia cu forma de clepsidră - este femeia cea mai atractivă pentru bărbat. Aceste femei sunt foarte fertile și de obicei fac mulți copii.

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2018: ”Anul acesta nu va fi unul ușor. Va rămâne în istorie"... VIDEO TERIFIANT! Moarta s-a chinuit 11 zile să iasă din sicriu. A scos câteva cuie, a țipat. ”Era caldă când au scos-o, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x