Antena Căutare

Cum am arăta dacă ne-am pune pe faţă 100 de straturi de fond de ten. Nicio femeie normală n-ar ieși așa pe stradă

Prima provocare lansată în cadrul concursului "100 de straturi" a fost cea cu fond de ten. Acum să nu vă aşteptaţi ca vloggerii de beauty să fi ridicat mănuşa. Nicidecum. Cele care au ridicat mănuşa au fost "tinerele speranţe" ale Internetului.

Prima provocare lansată în cadrul concursului "100 de straturi" a fost cea cu fond de ten. Acum să nu vă aşteptaţi ca vloggerii de beauty să fi ridicat mănuşa. Nicidecum. Cele care au ridicat mănuşa au fost "tinerele speranţe" ale Internetului.

Şi-au imaginat că aşa vor fi băgate în seamă, aşa că au pus mâna pe pensulă şi pe tubul cu fond de ten şi s-au pus pe treabă. Evident, la final, arătau ca nişte măşti japoneze.

La doar câteva zile, mascara a devenit probă de concurs. O altă "tânără speranţă" a dat tonul şi alte câteva zeci i-au urmat exemplul. Oricum, vopsirea genelor s-a dovedit mult mai complicată decât aplicarea fondului de ten. Şi asta pentru că - după 10 straturi de mascara - e aproape imposibil ca cineva să mai poată clipi. Însă temerarele au dus competiţia la capăt.

Era clar, "tinerele speranţe" trebuiau să se reorienteze rapid. Şi ce alt produs ar mai fi putut figura în concurs, dacă nu rujul. Da, aplicat tot în 100 de straturi. Însă, chiar dacă era un ruj normal sau chiar dacă era un ruj lichid, rezultatul a fost acelaşi. Încă un rând de buze, gata să se fisureze la orice încercare de a zâmbi. Interesant e că nimeni nu a povestit şi cât de complicată a fost demachierea. În niciuna dintre situaţii.

Dar ce să vezi! Concursul nu s-a limitat la machiaj. Pentru că o tânără cu iniţiativă şi-a propus să demonstreze că se pot aplica şi 100 de straturi de ojă. Operaţiunea a durat ore întregi, pentru că fiecare strat trebuia să se usuce perfect. Nu de alta, dar rezultatul ar fi trebuit să fie o manichiură curcubeu. Că nicio femeie normală la cap n-ar purta aşa ceva, e mai mult decât evident.

După ce-a trecut şi nebunia asta, a apărut una nouă. Cele 100 de straturi de fixativ. Evident, pusă în practică de o adolescentă care are un canal de YouTube, dar nicio idee despre cum ar putea să se promoveze. Aşa că şi-a apretat părul cu 100 de puf-uri de fixativ, până când a a început să semene cu un abajur.

O altă vloggeriţă a lansat propria provocare, tot legată de păr, dar nu atât de extremă. Şi-a propus doar să-şi monteze 100 de extensii. A făcut-o, pentru ca - la final - să semene cu varianta umană a lui Raspunzel. Desigur, nu a avut curajul să iasă aşa pe stradă, mai ales că noua sa coafură atârna mult prea greu.

Fenomen rar la început de toamnă! Cum ne influenţează eclipsa de soare de pe 1 septembrie... Limba noastră-i o comoară! Lucruri inedite despre limba română. Tu ştii care este cea mai lungă denumire de localitate? ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x