Cum arată acum Anna Craft, femeia pe care soțul estetician a operat-o timp de peste 16 ani ca s-o "facă perfectă"

Philip și Anna Craft sunt împreună de peste 26 de ani. Nu sunt doar soți, ci și parteneri de afaceri. În mod neobișnuit, cei doi au și o veche relație medic-pacient.

Philip și Anna Craft sunt împreună de peste 26 de ani. Nu sunt doar soți, ci și parteneri de afaceri. În mod neobișnuit, cei doi au și o veche relație medic-pacient

Shutterstock.com

În 1995, Phillip Craft studia pentru a deveni chirurg plastician când și-a întâlnit soția în magazinul din interiorul spitalului în care lucra. Cei doi spun că a fost dragoste la prima vedere și trebuie să fi fost, căci s-au căsătorit câteva luni mai târziu.

Apoi, Philip a absolvit facultatea de medicină și a devenit chirurg plastician. La scurt timp după nunta lor, Craft a întrebat-o pe noua sa soție, Anna, dacă ar vrea să-i aducă câteva îmbunătățiri.

Frumoasa Anna era model când l-a cunoscut pe bărbat și spune că a fost întotdeauna foarte încrezătoare în ceea ce privește felul în care arată. Nu s-ar fi gândit că va deveni pacientul soțului său și a fost șocată de interesul lui de a-i modifica trăsăturile.

Cu toate acestea, după cele două sarcini, a văzut că trupul i se schimbase și era convinsă că nu va mai atinge forma de altădată. Indecisă, a făcut o vizită la cabinetul soțului său și după ce a întâlnit femei de 50 și 60 de ani, care arătau incredibil și mai tinere decât ea, a decis să accepte oferta lui Philip.

Phillip Craft recunoaște că soția sa a fost întotdeauna foarte frumoasă și a spus că, atunci când a întâlnit-o prima dată în magazinul din spital, a crezut că este „incredibil de superbă” și știa că va fi sufletul său pereche pe viață.

„După ce a adus pe lume copiii, formele ei au început să piardă din volum și asta este specialitatea mea”, a explicat Craft. El a spus că, de obicei, chirurgii plastici nu își operează soțiile sau rudelor, dar, potrivit medicului, aceasta a fost o „urgență” și trebuia făcut ceva.

Ce operații are Anna Craft

Anna Craft avea 32 de ani când a decis, în 2005, să-l lase pe soț să practice pe corpul ei. La acea vreme, ea născuse recent al doilea copil și pierduse 30-40% din volumul sânilor, așa că Philip i-a făcut augmentare.

Au urmat mai multe ajustări majore de-a lungul anilor. Anna, care are acum 43 de ani, a beneficiat de mărimea feselor, liposucții multiple, injectări cu botox, augmentarea buzelor și diverse intervenții chirurgicale pentru a îmbunătăți conturul taliei.

În mod clar, Phillip era foarte mândru de munca sa. „Și eu i-am îmbunătățit aspectul feselor. După sarcină, mama natură a făcut ca totul să meargă spre sud, așa că i-am readus volumul în posterior.”, a explicat Craft care a explicat că partenera sa se simte mai încrezătoare ca niciodată.

Citește și
Horoscop 27 septembrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii
Horoscop 27 septembrie 2021. Informațiile momentului pentru zodii
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Vulpița Veronica a revenit pe rețelele sociale. Ce imagine nouă a postat pe Instagram după absența de câteva luni
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Un bărbat a cumpărat o mașină de spălat, dar când a ajuns acasă și a deschis-o a trăit o surpriză colosală. Peste ce a dat
Mai multe articole
Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri