Antena Căutare

Cum arata boxele de 3.8 milioane €...

Nu ai ce face? Nu stii pe ce sa arunci banii? Ei bine, daca nici cu sanatatea mentala nu stai prea bine, ai putea sa cumperi o pereche de boxe din aur. Aur de 18 carate. Pretul? O nimica toata, 3.8 milioane de euro. Atentie, difuzoarele plutesc pe un "strat" de aer...

Boxele, fabricate de Hart Audio, sunt ultimul racnet in materie de fite. Din pacate, nu prea seamana cu niste... boxe, ci cu un radio vechi, de prin anii '50. Insa asta conteaza mai putin.

Producatorii spun ca in spatele aurului sunt tehnologii desprinse parca din filmele SF. Difuzoarele plutesc pe o perna subtire de aer, calitatea bass-ului este de neegalat, sunetul scos - aproape divin, si, sa ne reamintim, totul e facut din aur.

Raman cateva intrebari. Vrei sa asculti o melodie la boxele de 3.8 milioane de euro. Prin urmare, le conectezi la un dispozitiv (desi, la banii astia, ar fi normal sa cante singure). Ce urmeaza? Cumperi un disc de platina? Intri pe Youtube? Le scoti la vanzare? Le pui in debara?

foto: Hepta.ro

Adrian Nastase, despre conditiile din puscarie: paturi suprapuse, apa calda de doua ori pe saptamana, sobolani...... Chisinau: Gazonul plantat pentru vizita cancelarului german Angela Merkel a fost furat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x