A fost numită „cea mai păroasă fată din lume”. Tânăra și-a arătat chipul pentru prima oară, imediat după ce s-a căsătorit. Oare cum a reacționat mirele?

 
+3 click pentru
galerie

Fata cunoscută ca fiind „cea mai păroasă din lume” și-a ras tot părul de pe față după ce s-a căsătorit cu iubitul ei.

Supatra Sasuphan suferă de o boală genetică rară și foaaaarte ciudată! Tânăra din Thailanda are sindromul Ambras, supranumit și „sindromul vârcolacului”. Fiecare centimetru pătrat al corpului ei este acoperit de fire de păr lungi și dese.

În 2010, a intrat în Cartea Recordului ca fiind „Cea mai păroasă fată din lume”.

Din Evul Mediu și până acum, doar câteva cazuri au fost înregistrate în întreaga lume. Nu exist leac pentru sindromul Ambras. Nici măcar tratamentele cu laser nu au avut efect, părul crescând la loc, mai gros și mai lung.

„Cea mai păroasă fată din lume” și-a acceptat soarta și identitatea. În ciuda glumelor nemiloase ce se făceau pe seama ei, Supatra nu și-a mai ras niciodată părul de pe corp.

„Nu mă simt cu nimic diferită față de alții. Am mulți prieteni la școală. Sunt specială pentru că sunt păroasă.

Sunt și oameni care spun lucruri răutăcioase despre mine. Mă strigă „față de maimuță”, dar eu sunt obișnuită cu asta. 

Așa sunt eu, de când m-am născut”, a spus fata, atunci când a intrat în Cartea Recordurilor.

Zece ani mai târziu, timp în care nimeni nu i-a mai văzut chipul, Supatra a început să se radă. Ce a făcut-o să se răzgândească? Dragostea!

De când s-a căsătorit cu „iubirea vieții ei”, tânăra are grijă ca soțul ei să îi poată vedea fața. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI