Antena Căutare

Cum arată cel mai luminat pom de Crăciun! Bradul a fost decorat cu peste 500.000 de becuri

Cel mai luminat pom de Crăciun conţine 518.838 luminiţe şi a fost împodobit la iniţiativa şi sub îndrumarea australianului David Richards.

Cel mai luminat pom de Crăciun conţine 518.838 luminiţe şi a fost împodobit la iniţiativa şi sub îndrumarea australianului David Richards.

La stabilirea acestui record a participat o întreagă echipă formată din arhitecţi, ingineri civili, electricieni şi numeroşi voluntari, printre care şi copii. Pomul artificial, cu o înălţime de aproximativ 22 de metri, este împodobit în vârf cu o stea alcătuită, la rândul ei, din 12.000 de beculeţe.

Performanţa a fost omologată oficial de reprezentantul Guinness World Records la data de 27 noiembrie 2015, în Canberra, capitala Australiei. Precedentul record data din 2010 şi era deţinut de un pom de iarnă creat de Universal Studios Japan, acesta conţinând însă ''doar'' 374.280 luminiţe.

David Richards nu este la primul său record mondial legat de luminiţe. Tot el deţine recordul de ''Cea mai mare imagine alcătuită din becuri LED'' şi ''Locuinţa decorată cu cele mai multe luminiţe de Crăciun''.

Premiile obţinute în urma acestor realizări au fost donate unei organizaţii caritabile al cărui scop principal este prevenirea cazurilor sindromului morţii infantile subite.

Sursa: Agerpres

Imaginea care a stârnit isterie pe rețelele de socializare! Poți să găsești ursul panda printre oamenii de zăpadă!? Mii ... Cele mai amuzante mesaje de Crăciun! Iată cele mai haioase urări pe care să le trimiți prietenilor și rudelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x