Antena Căutare

Cum arată cele mai frumoase gemene din lume! Au doar șapte ani, dar tot internetul s-a îndrăgostit de ele!

Două puștoaice de șapte ani au început să facă furori pe internet după ce lumea le-a catalogat ca fiind „cele mai frumoase gemene din lume”!

Două puștoaice de șapte ani au început să facă furori pe internet după ce lumea le-a catalogat ca fiind „cele mai frumoase gemene din lume”!

Leah Rose și Ava Marie, cunoscute și ca „gemenele Clements” fac furori pe Instagram de când au început să posteze poze ele.

Și fiindcă sunt atât de frumoase, nu numai că internetul s-a îndrăgostit de ele, dar acum au și o carieră de succes în modeling.

Aceasta este zodia care va pierde totul în 2018! Ghinionul o va urmări la tot pasul!

În scurt timp au adunat mii de fani din întreaga lume și oamenii de pretutindeni se miră de modul în care arată cele două.

Cu păr lung auriu și ochi hipnotizanți, cele două fetițe sunt o adevărată senzație a momentului iar pozele lor ajung imediat virale!

Prezicătoarea de la Colectiv lansează bomba începutului de an: „Ce se afla în sicriul Regelui Mihai”... Tu ce vârstă îi dai? Modelul care suferă de o boală rară este o inspirație pentru noi toți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x