Antena Căutare

Cum arată femeia care a născut natural la 68 de ani. Copii o reneagă pentru că a ales să nască la această vârstă înaintată

O pensionară din China aniversează, pentru al treilea an consecutiv, ziua de naștere a fiicei sale pe care a conceput-o la vârsta de 67 de ani. Venirea pe nume a fetiței, care poartă un nume sfânt, a adus o ruptură în sânul familiei. Cum arată pensioanara care a născut la această vârstă înaintată.

colaj Galerie
O pensionară din China aniversează, pentru al treilea an consecutiv, ziua de naștere a fiicei sale pe care a conceput-o la vârsta de 67 de ani. | Shutterstock

O pensionară din provincia chineză Shandong, a născut în mod natural o fetiță. Iar copii ei, acum adulți, au amenințat-o pe femeie că dacă va aduce pe lume acest copil vor rupe orice legătură cu ea, potrivit The Sun.

Citește și: Cum arăta înainte femeia dependentă de tatuaje. Toți angajatorii o refuză, pentru că are trupul acoperit de cerneală

Pensionara care a născut o fetiță cu nume sfânt la vârsta de 68 de ani. Părinții i-au ales un nume care să marcheze „nașterea ei miraculoasă”

Domnul Huang, în vârstă de 71 de ani și doamna Tian, acum în vârstă de 70 de ani, au sărbătorit, recent, cea de-a treia aniversare a fiicei lor, potrivit sursei menționate mai sus. Doamna în cauză și-a conceput fiica la vârsta înaintată de 67 de ani, ceea ce a provocat o ruptură imensă în sânul familiei. Cu toate acestea, soții nu și-au schimbat decizia și au decis să aducă pe lume acest copil, ba chiar să îi dea un nume sfânt.

Astfel, au ales să o numească „Tianci”, pentru a sărbători „nașterea ei miraculoasă”, care înseamnă „trimisă din cer”. Fetița s-a născut pe 25 octombrie 2019, iar imaginile cu fericitul cuplu la un restaurant au devenit virale pe internet.

Citește și: Suma cu care o femeie își închiriază soțul pe oră. Afacerea e atât de prosperă încât bărbatul a renunțat la vechiul loc de muncă

Copii pensionarei o reneagă pentru că a născut la această vârstă înaintată: „ De ce mi-aș dori un alt copil la această vârstă? Dar ea s-a întâmplat”

Fiul și fiica pensionarilor, care sunt acum adulți și au la rândul lor proprii copii, au amenințat-o pe mama lor că vor rupe orice legătură cu ea dacă va aduce pe lume acest copil:

„Când copiii mei au aflat că sunt însărcinată, amândoi au sperat că voi face un avort. Fiica mea chiar a spus că va rupe legăturile cu mine dacă voi continua sarcina. Nici eu nu mi-am dorit acest lucru. De ce mi-aș dori un alt copil la această vârstă? Dar ea s-a întâmplat, iar rezultatele testelor au fost pozitive, așa că am considerat-o un dar din ceruri. Această sarcină nu a fost, bineînțeles, deloc asemănătoare cu cea a celor doi copii pe care i-am avut anterior. Eram tânără atunci, dar de data aceasta m-am luptat cu adevărat. A fost dureros, mult prea dureros. M-a durut atât de mult, încât nu puteam să țin ochii deschiși.", a povestit doamna Tian.

În plus, doamna Tian povestește că, după ce a născut-o pe fiica sa, i-a revenit și menstruația lunară.

Cazul este cu atât mai inedit cu cât, în China, cuplurile nu au voie să aibă mai mult de doi copii. În caz contrar, riscă amenzi uriașe. Din acest motiv, cuplul a atras o serie de critici din toate părțile:

„Nu am vrut să încălcăm legea. Voi sugera o revizuire administrativă sau voi lansa un proces dacă voi fi amendată pentru acest lucru", a mai spus doamna Tian.

Cu toate acestea, doamna Tian nu este un caz singular. O femeie din India i-a luat-o înainte, devenind cea mai bătrână femeie din lume care a născut. Erramatti Mangayamma, din Hyderabad, în centrul Indiei, a născut, în mod miraculos, două fetițe gemene, în urmă cu trei ani, când avea 74 de ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum arăta înainte femeia dependentă de tatuaje. Toți angajatorii o refuză, pentru că are trupul acoperit de cerneală... Cum arată acum primii gemeni cu albinism din Argentina care au uimit pe toată lumea. Fetele cu părul alb ca zăpada au fă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x