Antena Căutare

Cum arată găina care face ouă de ciocolată! Privești și te minunezi!

O doamnă din Sinaia a devenit campioană europeană, datorită gănilor sale! Ce-i drept, acestea sunt cu totul şi cu totul deosebite!

O doamnă din Sinaia a devenit campioană europeană, datorită gănilor sale! Ce-i drept, acestea sunt cu totul şi cu totul deosebite!

În urmă cu nişte ani, Penelopa Calciu nu şi-ar fi imaginat că va ajunge să crească găini de rasă. Nici măcar după ce a adus primele 60 de ouă din Franţa, cu autocarul.

Pentru că fac ouă de la cărămiziu la maro închis. Iar asta le transformă în favoritele celor care - de Paşte - n-au nici cel mai mic chef să vopsească ouă.

Acum, mica ei fermă este cunoscută de o lume întreagă.

Ouăle de Marans sunt la mare căutare în preajma sărbătorilor Pascale. Şi asta pentru că nu mai este nevoie să fie vopsite. Un ou costă 3 lei, iar o găină poate ajunge până la 200 de euro.

Penelopa Calciu a fost invitată de onoare în luna noiembrie, în sudul Franţei la viitorul Campionat al Ouălor Marans. Speră ca timpul şi banii să îi permită această deplasare, unde va lua cu siguranţă încă un titlu european.

A ajuns pe ''acoperişul lumii''! O casieră dintr-un supermarket din Statele Unite, care a urcat de nouă ori pe Everest, ... Scandal uriaș, chiar la mormântul lui Arsenie Boca! Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x