Cum arată nepoata lui Ceauşescu. Are 20 de ani, este studentă la Arhitectură și se transformă într-o bombă sexy. Cum s-a pozat, în costum de baie

Alexandra Ceauşescu (20 de ani) este fiica lui Valentin, unul din cei trei copii ai dictatorului Nicolae Ceauşescu. 

Alexandra Ceauşescu are aproape 21 de ani și este fiica lui Valentin, unul din cei trei copii ai dictatorului Nicolae Ceauşescu.

A absolvit Școala Centrală, în vara anului 2015, și este pasionată de design interior, pe care îl studiază la facultatea de Arhitectură.Este deja creatoarea mai multor schițe, cu interioare de apartamente, fiind foarte apreciată în grupul ei de prieteni.

Nicolae Ceauşescu a avut trei copii: pe Nicu, Zoe şi Valentin, însă doar ultimul dintre aceştia mai trăieşte. La rândul său, Valentin (68 de ani) are doi copii, pe Daniel (35 de ani), din căsnicia cu Iordana Borilă, şi pe Alexandra, pe care o are cu actuala soţie, Roxana.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri