Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Ireal! Are 70 de ani, dar arată ca o adolescentă. Bătrâna care face senzație pe internet: „Ce bea, sânge de unicorn?” | Video

Creatoarea de modă și fosta patinatoare Vera Wang , face furori pe Instagram la 71 de ani. Mulți dintre cei care o urmăresc fiind uimiți că arată cu cel puțin 20 de ani mai tânără.

Vera Wang

Instagram/Vera Wang

Vera Wang s-a născut în anul 1949, la New York. Ea a fost măritată, în perioada 1989 – 2012, cu omul de afaceri Arthur P. Becker, alături de care are doi copii.

Vera postează frecvent pe Instagram imagini în care își promovează propriile creații. Fosta patinatoare a reușit să adune pe rețeaua socială nu mai puțin de 2,6 milioane de oameni.

Category is... #StayHome Backyard Ball 💃🏻 ✨ 🧡

A post shared by VERA WANG (@verawanggang) on

De curând, Vera a început să atragă și mai multe priviri, după ce un utilizator de Twitter a scris că nu îi vine să crează că ea are aproape 71 de ani, vârstă pe care o va împlini în luna iunie. Mirarea a fost împărtășită mai departe și de alți utilizatori ai platformei: „Cum adică s-a născut în 1949?!”, „N-are cum să aibă 71 de ani!”, „Ce bea, sânge de unicorn? Ireal”.

Vera Wang a povestit recent în Harper’s Bazaar că a fost nevoită să stea în carantină, după Săptămâna Modei de la Paris.

Recomandari