Antena Căutare

Cum arată ”vampirii” din 'Twilight' ACUM! Transformări care te vor lăsa cu gura căscată! GALERIE FOTO

Actorii din celebra serie "Amurg/ Twilight" s-au transformat fundamental în ultimii ani. Astfel, că ”vampirii”” nu mai arată acum cum arătau pe platourile de filmare.

Actorii din celebra serie "Amurg/ Twilight" s-au transformat fundamental în ultimii ani. Astfel, că ”vampirii”” nu mai arată acum cum arătau pe platourile de filmare.

Kristen Stewart, Robert Pattinson şi Taylor Lautner, starurile francizei "Amurg/ Twilight", au rămas în memoria a milioane de fani. Primele patru lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, şi "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obţinut împreună încasări de 2,5 miliarde de dolari. Ultimul film din serie, intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", a fost lansat pe marile ecrane în 2012.

Au fost patru ani, în care milioane de adolescenți au fost fascinați de povestea de dragoste dintre Edward (Robert Pattinson) și Bella (Kristen Stewart). Cei doi s-au iubit și în viața reală.

O poveste de dragoste tumultuoasă între protagoniști

"A fost o poveste care nu a durat cinci săptămâni sau cinci luni, ci cinci ani. Atâta timp am așteptat să ajungem la final. Nu vreau să spun că sunt încântat că s-a ajuns aici, deoarece s-ar înțelege că nu mai vreau. Doar sunt mulțumit că nu mai trebuie să ținem asta pentru noi", a povestit Robert Pattinson după încheierea seriei.

Site-ul diply.com a realizat un colaj cu actorii faimoasei serii, surprinși atunci și acum. Diferența dintre fotografii este de patru ani. Unii s-au schimbat radical.

Bella atunci

Bella acum

Edward atunci

Edward acum

O familie a găsit un bolovan pe plajă și l-au luat acasă. Apoi, a descoperit ceva șocant, care i-a schimbat viața... Ce se spune despre oamenii care au gropițe în barbă! Secretul a fost elucidat, de acum nimeni nu se va putea ascunde!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x