Cum crești puterea semnalului WiFi, fără să dai bani! Ai nevoie doar de o cutie de bere! (VIDEO)

 

 YouTuber-ul KipKay a venit cu idee pe cât de năstrușnică pe atât de simplă care să te ajute să amplifici semnalul undelor radio de WiFi prin casă.

Semnalul WiFi este emanat de routerul tău sub forma unor unde. Cu cât ești mai aproape de router semnalul este mai bun, iar cu cât ești mai departe semnalul este mai slab. Pentru a tripla puterea acestui semnal, KipKay crede că o doză, sau două, de bere, o furculiță sau un cuțit sunt tot ce ai nevoie.

Pentru început trebuie să speli doza de bere, iar apoi trebuie să tai fundul acesteia și partea de sus, dar nu complet, astfel încât prin gaura de unde curge lichidul în mod normal să poată intra antena router-ului.

                                           De acum poți să prinzi semnal WiFi și când ești pe lângă bloc

Ce mai trebuie să faceți apoi e să tăiați doza pe jumate de jos în sus ca să formeze un ”U”. Având această formă, doza va arăta ca un fel de mini-antenă radar care triplează puterea semnalului WiFi în direcția spre care doza tăiată se deschide. 

Cum să-ți faci singur o husă pentru telefon, fără să dai bani! Truc de milioane, ai nevoie doar de un balon! 

De acum înainte, ai scuza perfectă pentru a mai lua niște doze de bere în casă. Nu știi niciodată când ți se ”termină” Internetul.

Sursa:playtech.ro

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe