Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Ai curaj să privești? Cum distruge noul coronavirus plămânii celor infectați! Cele mai detaliate imagini, în realitate virtuală! VIDEO

Un videoclip în realitate virtuală arată cum poate distruge noul coronavirus plămânii persoanelor care se infectează cu COVID-19. Imaginile au fost publicate de doctori din Statele Unite ale Americii.

Ai curaj să privești? Cum distruge noul coronavirus plămânii celor infectați! Cele mai detaliate imagini, în realitate virtuală! VIDEO

În acest videoclip în realitate virtuală, la 360 de grade, doctorii de la Spitalul Universitar „George Washington” au prezentat plămânii afectată de COVID-19 ai unui pacient în vârstă de aproape 60 de ani, care a fost transferat la spitalul la care lucrează aceștia.

Cu doar câteva zile înainte ca acest clip în realitate virtuală să fie făcut, pacientul nu avea simptome de infectare cu coronavirus. Apoi, a ajuns în izolare într-un alt spital, cu simptome ca: febră, tuse și insuficiență respiratorie.

În câteva zile, starea lui de sănătate s-a deteriorat, iar medicii de la acel spital l-au conectat la un aparat de ventilație, dar nu a fost suficient.

Însă, până când a ajuns în îngrijirea chirurgului Keith Mortman, la Spitalul Universitar „George Washington”, COVID-19 i-a distrus plămânii.

„Se vede că noul coronavirus i-a afectat părți din ambii plămâni. Se vede clar de ce acești pacienții ajung să aibă nevoie de aparate de ventilație”, a spus doctorul Keith Mortman.

În videoclipul în realitate virtuală, zonele verzi reprezintă țesut inflamat, afectat de noul coronavirus.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro