Căutare Live

Ai curaj să privești? Cum distruge noul coronavirus plămânii celor infectați! Cele mai detaliate imagini, în realitate virtuală! VIDEO

Un videoclip în realitate virtuală arată cum poate distruge noul coronavirus plămânii persoanelor care se infectează cu COVID-19. Imaginile au fost publicate de doctori din Statele Unite ale Americii.

Ai curaj să privești? Cum distruge noul coronavirus plămânii celor infectați! Cele mai detaliate imagini, în realitate virtuală! VIDEO

În acest videoclip în realitate virtuală, la 360 de grade, doctorii de la Spitalul Universitar „George Washington” au prezentat plămânii afectată de COVID-19 ai unui pacient în vârstă de aproape 60 de ani, care a fost transferat la spitalul la care lucrează aceștia.

Cu doar câteva zile înainte ca acest clip în realitate virtuală să fie făcut, pacientul nu avea simptome de infectare cu coronavirus. Apoi, a ajuns în izolare într-un alt spital, cu simptome ca: febră, tuse și insuficiență respiratorie.

În câteva zile, starea lui de sănătate s-a deteriorat, iar medicii de la acel spital l-au conectat la un aparat de ventilație, dar nu a fost suficient.

Însă, până când a ajuns în îngrijirea chirurgului Keith Mortman, la Spitalul Universitar „George Washington”, COVID-19 i-a distrus plămânii.

„Se vede că noul coronavirus i-a afectat părți din ambii plămâni. Se vede clar de ce acești pacienții ajung să aibă nevoie de aparate de ventilație”, a spus doctorul Keith Mortman.

În videoclipul în realitate virtuală, zonele verzi reprezintă țesut inflamat, afectat de noul coronavirus.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri