Antena Căutare

Cum eviți accidentele pe timp de iarnă. Ai pus frână incorect până acum

Accidente de circulație se petrec tot timpul. Mai ales, pe timp de iarnă atunci când vremea nu ne ajută, iar carosabilul este în condiții proaste, este bine să ne luăm măsuri de precauție. Există un truc legat de călcarea frânei care este foarte util mai ales pentru șoferii începători. Poți evita astfel accidentele.

Accidente de circulație se petrec tot timpul. Mai ales, pe timp de iarnă atunci când vremea nu ne ajută, iar carosabilul este în condiții proaste, este bine să ne luăm măsuri de precauție. Există un truc legat de călcarea frânei care este foarte util mai ales pentru șoferii începători. Puteți evita astfel accidentele.

Iarna, puteți să vă luați o măsură de precauție pentru a evita accidentele. Când vă aflați la drum, apăsați pedala de frână și lăsați mașina să plece de mai multe ori. Dacă simțiți că mașina se oprește, drumul este bun, dacă nu, înseamnă că drumul este înghețat. Faceți acest lucru cât mai des posibil, fără a crea situații periculoase, desigur.

Încă un detaliu important! Dacă vara puteți să conduceți la 80 de kilometri pe oră, atunci în timpul iernii, ar trebui să reduceți viteza la 40 de kilometri pe oră.

Cum eviți accidentele pe timp de iarnă. Ai pus frână incorect până acum

Citește și

Cele mai BUNE ȘOFERIȚE din zodiac! Bărbații nu mai au cum să nege, aceste femei conduc excelent!

Este mai bine să preveniți accidentele decât să vă confruntați cu ele.

Foto: depositphotos

Sursa: brightside.me

Obiceiuri de DRAGOBETE 2018. Ce trebuie să faci în noaptea de 24 februarie pentru a-ți găsi alesul... Minuni ca-n Dubai nu mai vezi nicăieri! Arabii își fac tren subsonic ce levitează! Cum e posibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x