Antena Căutare

Cum îți dai seama că ai o femeie psihopată lângă tine. Care este semnul care ar trebui să te pună imediat pe fugă.

Cum îți dai seama în doar câteva minute dacă ai o femeie psihopată lângă tine. Descoperă care este semnul care ar trebui să te pună imediat pe fugă.

Galerie
Descoperă cum îți dai seama dacă o femeie este psihopată | sursa foto: Profimedia

Se spune că niciodată nu poți cunoaște pe cineva cu adevărat nici măcar după ce ai trăit o viață întreagă alături de el. Tocmai de aceea, oamenii de știință de la Universitatea din New Mexico au realizat un studiu și au descoperit cum îți dai seama în doar câteva minute dacă ai o femeie psihopată lângă tine. Descoperă care este semnul care ar trebui să te pună imediat pe fugă.

Cum îți dai seama în doar câteva minute dacă ai o femeie psihopată lângă tine. Descoperă care este semnul care o dă de gol

Fie că este vorba despre o persoană cunoscută, fie că este vorba despre cineva nou, pe care îl știi de puțin timp, oricine își dorește să știe cu cine are de-a face. Gesturile, mimica, ticurile, tonul vocii, expresiile faciale și microexpresiile sunt mereu buni indicatori despre personalitatea unei persoane, fiindcă oferă indicii importante.

Citește și: Minciuna are picioare scurte! Cum îți dai seama că partenerul tău te minte! Semnele acestea arată că ascunde adevărul!

Articolul continuă după reclamă

Totuși, sunt și situații când persoana pe care vrei s-o analizezi reușește să se controleze extrem de bine și să nu se lase „citită” de către cei din jur.

Oamenii de știință de la Universitatea din New Mexico au realizat un studiu și au descoperit cum îți dai seama în doar câteva minute dacă ai o femeie psihopată lângă tine. Descoperă care este semnul care ar trebui să te pună imediat pe fugă.

Citește și: Topul zodiilor care iartă, dar nu uită niciodată. Ce semne țin minte dacă le-ai greșit vreodată cu ceva

Aceștia și-au bazat cercetările pe observarea unor femei aflate în închisoare și, cu ajutorul unui program ce detecteaază automat gesturile și mișcările, oamenii de știință au ajuns la concluzia că femeile care își țin mai mereu capul nemișcat sau care au doar mici mișcări au șanse destul de mari să fie psihopate.

Studiul a fost realizat pe 213 femei aflate în închisoare, cu vârste cuprinse între 21 și 57 de ani, din Statele Unite ale Americii, au informat cei de la nypost.com.

Pe lângă acest detaliu legat de mișcările capului, oamenii de știință au mai ajuns la concluzia că astfel de femei recurg adesea la manipulare, mințit patologic, impulsivitate, iresponsabilitate și predispoziția către acțiuni imorale.

Așadar, data viitoare când cunoști o persoană nouă sau dacă pur și simplu vrei să analizezi mai bine pe cei din jur, ține minte acest detaliu ce îți poate oferi o informație importantă.

O femeie însărcinată și iubitul ei trăiesc într-un pat pus pe o stradă. Trecătorii trec pe lângă ei și se uită bulversaț... Un bărbat care a fost în moarte clinică timp de șapte minute a dezvăluit ce a văzut în lumea de dincolo. Ce a spus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x